≫ 

Dve tragedije Miladinovića u par dana: Preminuli vozač i njegov brat nakon incidenta sa advokatom

Samo devet dana pre Zorana Miladinovića (55), vozača "Arrive", dok je on još bio na aparatima, preminuo je i njegov rođeni, stariji brat Nenad (61)

  • 13
Zoran Miladinovic Foto: Privatna arhiva

Vest da je vozač autobusa firme "Arriva" Zoran Miladinović (55) preminuo na radnom mestu tokom pauze na stanici u Požarevcu potresla je mnoge. Pošto mu je pozlilo 24. novembra, pao je u komu. Preminuo je 11. decembra. Samo devet dana pre njega, dok je on još bio na aparatima, preminuo je i njegov rođeni, stariji brat Nenad (61).

Obojica su sahranjeni na groblju u Velikom Laolu, u opštini Petrovac na Mlavi, gde su i živeli. Stariji Miladinović je najverovatnije preminuo od velike brige za bratom.

Kako su nam rekli iz preduzeća "Arriva", Miladinović je bio sjajan kao kolega i radnik, za njega svi imaju samo reči hvale.

Zoran Miladinović Foto: Facebook

- Na stanici "Petrovac" gde je radio svi su potreseni situacijom koja se desila. Mi smo se kao kompanija stavili na raspolaganje porodici, šta god možemo da pomognemo, mi smo tu za njih. Jako je veliki gubitak i za nas, kao kompaniju, ali je nemerljivo koliki je to gubitak za porodicu - rekao je za Telegraf.rs, Dušan Krstić, direktor saobraćaja kompanije "Arriva".

Prema njegovim rečima, kolege na stanici Petrovac su se organizovale pa su i na stanici Petrovac, gde je radio, i na neke od autobusa stavili umrlice.

Zoran Miladinovic Foto: Privatna arhiva

- Mi smo to dozvolili, kako bi ljudi koji su svakodnevno putovali sa njim, što njegovi sugrađani, što komšije, bili obavešteni o tome - kaže Krstić i dodaje "kad bi mogli da kloniramo takve ljude i da ih imamo što više kao zaposlene, ne samo kao vozače".

Zoran i Nenad su iz Velikog Laola, gde su njihovi, sada pokojni roditelji, bili čuveni majstori za burek. Zoran je u Velikom Laolu živeo sa suprugom, sinom, ćerkom, snajom, unučetom, tastom i taštom, navodi Tpknews. U glavnoj ulici u Velikom Laolu svuda tužna slika – izlepljene Zoranove, ali i umrlice njegovog brata Nenada.

Sve zbog kofera

Podsećamo, povod za tragediju koja se desila na autobuskoj stanici u Požarevcu, bio je navodno izgubljen kofer jednog od putnika. Vozača Zorana Miladinovića napao je otac putnika, D. M. iz Velikog Gradišta. Kako su preneli mediji, on je posle svađe i fizički napao vozača autobusa. Kofer je kasnije pronađen, Gradištanac je pobegao, a vozač doživeo infarkt. Vozač je, kako saznajemo, ranije imao operaciju, ali je dobio lekarsko uverenje da može da radi,

Redakcija portala Telegraf.rs stupila je u kontakt sa advokatom iz Velikog Gradišta D. M. (56), ali on nije želeo da daje izjave za medije. Dva dana posle incidenta i hapšenja advokatu je Osnovno javno tužilaštvo u Požarevcu odredilo pritvor do 30 dana , kako ne bi uticao na svedoke. D. M. je u pritvoru proveo osam dana zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje.

Video: Tuča u Železniku: Pobili se šofer autobusa i putnik

(J. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    16. decembar 2019 | 21:07

    Advokati su zakonom zasticena vrsta lopova i TO je jedino sto gradjani treba da znaju.

  • .

    16. decembar 2019 | 21:16

    Advokatu zelim da trazi mirnu davest,a pokojniku laka zemlja....

  • Futer

    16. decembar 2019 | 21:47

    Sve je vec receno u ovih prvih par komentara !! zasticeni ko beli Medvedi !!! Nazalost !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA