≫ 

Niko ne zna gde je Lune iz Pranjana, traže ga i komšije i lovci: Detalji nestanka nejasni

Luneta nikada nije odlazio a da se nije javio komšiji Đoletu kako bi mu nahranio pse, sada se nikom nije javio

  • 0
Pranjani Pranjani, Foto: RINA

Šezdesetogodišnji Pranjanac Luneta Tadić nestao je, po priči meštana možda i pre desetak dana. Živeo je sam, a kada su komšije primetile da ga duži period ne viđaju, javili su njegovoj sestri, pošto bliže rodbine nema, da prijavi nestanak. Što je ona i uradila 14. decembra, nakon čeka je i policija izvršila uviđaj.

- Mobilni mu je neaktivan duže vreme, a i čudne su okolnosti pod kojima je nestao. Iskreno da vam kažem komšije su u strahu. Lune je imao dve benice koje su ga uvek pratile u stopu, a sada su u dvorištu i kao da ga traže. Od kako se zatvorio rudnik Brezak nigde nije ni radio, a uvek kada bi negde išao da odradi neki posao ili bilo gde drugde, javljao bi se komšiji Đoletu kako bi mu hranio pse, sada nije - rekao je Boško iz Pranjana.

Ne zna se da li je Lune imao neke zdravstvene probleme, jedino što su saznali, po informacijama bliske rođake, da je imao visok šećer.

Boško kao lovac aktivirao je kolege i okolna lovačka društva i već u nedelju su obišli teren.

- Gledali smo da li se nešto čudno dešava, da li se negde ne skupljaju ptice, da li negde gavranovi vijaju. Već smo neku internu potragu i pravili oko kuće i putevima kuda je on išao, i ništa. Opet ćemo i u sledeću nedelju, kada budemo u lovu, se aktivirati i pratiti, sve što možemo pomoći mi ćemo uraditi, ali iskreno mislimo da nije živ - kaže Boško.

(Telegraf.rs/RINA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA