Vest koja vraća nadu: Samohrana majka Ivana počela sa terapijom, postoji sutra posle moždanog udara

Ivana je u maju pretrpela oštećenje nervne funkcije desne polovine tela, zbog čega je teško hodala, šaka desne ruke joj je u potpunosti bila bez funkcije i otežano je govorila

  • 0
Ivana Veselinović Foto: Facebook/Zajedno za Ivanu

Ivana Veselinović (37) iz Jagodine, koja je u maju ove godine doživela moždani udar, počela je sa terapijama u privatnoj poliklinici u Nišu. Kako se navodi u Fejsbuk grupi "Zajedno za Ivanu", akcija se nastavlja.

Ivana je u maju pretrpela oštećenje nervne funkcije desne polovine tela, zbog čega je teško hodala, šaka desne ruke joj je u potpunosti bila bez funkcije, i otežano je govorila. Poslednjih meseci njeno zdravstveno stanje se nije popravljalo, a jedinu nadu za izlečenje pružala je privatna klinika "Neuromedic".

Međutim, da bi se lečila na ovoj klinici, bila joj je potrebna novčana pomoć. Ivana je mlada žena, samohrana majka dva dečaka.

Ivana Veselinovic (37) iz Jagodine, Zajedno za Ivanu Ivana sa sinovima, Foto: Facebook/Zajedno za Ivanu

Sve vreme posećuje logopeda, ali nažalost, njeno fizičko ozdravljenje nije napredovalo već osam sedam meseci.

Lekari sa privatne poliklinike "Neuromedic" iz Niša ponudili su Ivani da pokušaju da putem robotske neuroretabilitacione poboljšaju njeno zdravstveno stanje za 80%.

Jedna terapija dnevno (ramena, kuka, kolena, lakta, zgloba prstiju i kompletne šake) košta 7.000 dinara. Prvi presek njenog stanja se radi nakon dvonedeljne terapije, a najbitniji su rezultati nakon 30 dana.

Pomoć Ivani moguće je uplatiti na sledeće načine:

TR: 340-0000032455969-41

IBAN RS35340000003245596941

SWIFT CODE: GIBARS22

ERSTE BANK AD NOVI SAD

NAME: VESELINOVIC BOJAN

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA