≫ 

Devojčica (16) iz Pančeva imala stomačne bolove, Hitna je zatekla u krvi, a u kolima je postala mama

Ni sama nije znala o čemu se radi

  • 76
Hitna pomoć devojčica Foto-ilustracija: Marko Jovanović, Profimedia

U selu Jabuka kod Pančeva jutros oko osam časova desio se nesvakidašnji slučaj. Hitna je dobila poziv, saznaje Telegraf.rs, da sanitet u bolnicu preveze devojčicu od 16 godina - zbog bolova u stomaku i krvarenja.

Upravo tu i tada desio se obrt. S puta ka hirurgiji sanitet je skrenuo, kako smo saznali, u porodilište. Ipak, neimenovana devojčica ubrzo je postala mama i ne stigavši do porodilišta. Rodila je bebu od 2.500 grama - u vozilu Hitne pomoći.

Prema našim informacijama mlada majka nije ni znala da je trudna. Navodno, imala je uredne cikluse, ističući čak da je menstruacija u toku, zbog čega su svi bili vrlo iznenađeni kada je krenuo porođaj.

Saznajemo i da je slučaj prijavila drugarica, te da je devojčica krvarila sat vremena do dolaska Hitne, kao i da je negirala da ju je iko napao ili povredio.

Iako ovo nije prvi slučaj da na svet dođe beba koju ni majka nije očekivala, kamoli dugi člnovi porodice, javnost se iznova iznenađuje pričom koja ima status urbane legende. Kakva su vaša iskustva? Da li i vi znate nekog u čiji su dom rode došle nenadano?

Video: Prvi plač usred busa! Muž se oduzeo, žena se porodila uz pomoć putnika

(B.P)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    20. decembar 2019 | 23:01

    Odrasli,zreli ljudi danas tesko da uspjevaji biti kvalitetni roditelji a tek djevojcica od 16 godina . Beba nije igracka kao ni polni odnosi igra. Zasto im ne predavati o ovom u skolama i pokusati ih uputiti o posljedicama?

  • Igor

    20. decembar 2019 | 22:20

    Dete rodilo dete neka su žive i zdrave !

  • 1111

    20. decembar 2019 | 23:42

    Nek je sa srecom. Obichno kad se deca igraju kur***em rodi se beba. Samo napred, igrajte se deco

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA