≫ 

Majka videla poslednji snimak ćerke Monike: Otkriva nam da je za njom krenulo sumnjivo vozilo

Nije bilo naznaka da se Monika zaljubila ili da menja ponašanje, a nema ni rođake kod kojih bi mogla da odsedne

  • 34
Monika i Aleksandra Foto: Facebook

Nestala Monika Karimanović (12) poslednji put je viđena kod hotela u Brzom Brodu kod Niša, nedaleko od Suvog Dola gde stanuje, kazala je za "Telegraf" njena majka Aleksandra.

Ona je pregledala snimak sa sigurnosne kamere, na kojem se vidi i jedno sumnjivo vozilo.

Očajna majka nada se da će ovaj detalj pomoći policiji da uđe u trag devojčici koja je nestala još u petak. Majka objašnjava detalje sa snimka, koji je mogla samo da pogleda, ali ne i da preuzme.

- Pogledala sam video snimak, videli smo nešto, a sad policija treba da utvrdi da li je to povezano sa nestankom. To je bio jedan auto koji se vratio odmah za njom - kazala je majka.

Nestala devojcica Monika Foto: Facebook/Aleksandra Caka

Monika je u petak krenula u školu i nije se vratila kući. Kada je njena majka došla do škole, da vidi šta se dešava, saznala je šokantnu vest da se njeno dete tog dana uopšte nije pojavilo na časovima.

Nije bilo naznaka da se zaljubila ili da menja ponašanje, a nema ni rođake kod kojih bi mogla da odsedne, objašnjava majka za Telegraf.

Monika je učenica 6. razreda osnovne škole "Zoran Đinđić". Devojčica je iz kuće izašla u 7.20 sati, a škola je od kuće udaljena oko kilometar.

Devojčica je visoka 170 centimetara, teška oko 62 kilograma, na sebi je imala crnu jaknu, crne pantalone, roze patike, ranac i šal iste boje.

Video: Kidnapovani Petar bezbedno vraćen kući

VIDEO: Amber alert sistem - pomoć u pronalaženju nestale dece

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hele

    22. decembar 2019 | 17:01

    Samo da se dete pronadje zivo i zdravo svaki drugi komentar je suvisan

  • V

    22. decembar 2019 | 14:14

    Ne znam stvarno zasto ova drzava ne preduzima sankcije protiv onih kod kojih dete pronadju. Desavalo se da ode kod momka kao ona prosli put 200 km od kuce i ti roditelji tog decka da ne osete potrebu da se cuju sa roditeljima devojcice da vide jel znaju uopste gde je. Zakon treba da bude jasan ako neka maloletna osoba boravi u vasem domu duze id 6 sati da se cuju sa roditeljima te osobe u suprotnom kazna 2 g zatvora. Iskreno se nadam da je to u pitanju da je kod svog decka.

  • Ana

    22. decembar 2019 | 21:42

    Bilo bi dobro da procitamo misljenje od ovih koji stavljaju - na komentare. Svako dete je dete ... a ovakve stvari razumeju samo oni koji imaju dece. Nebitna je nacionalnost u ovim situacijama....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA