• 0

Karić sa studentima iz Beograda na Fakultetu za ruski jezik i književnost

Ulažite u svoje znanje i obrazovanje, jer samo ćete tako imati sva vrata otvorena - poručio je studentima

  • 0

Studentkinje iz Beograda, Tijana Ostojić, Isidora Lukić, Jelena Pavlović i Milica Ivanov, bile su u poseti Fakultetu za ruski jezik i književnost i BK kompaniji, gde ih je ugostio Bogoljub Karić.

On je poručio da su im svi iz kompanije zahvalni zbog vremena koji su proveli sa njima i da mu je jako drago kada vidi srpsku mladost koja se školuje i ide na specijalizacije ruskog jezika.

 
 
 
View this post on Instagram

Dragi moji, studentkinje iz Beograda (Tijana Ostojić, Isidora Lukić, Jelena Pavlović i Milica Ivanov) su bile u poseti Fakultetu za Ruski jezik i književnost i našoj BK kompaniji. Prezahvalni smo zbog vremena koji su proveli sa nama i jako mi je drago kada vidim srpsku mladost koja se školuje i ide na specijalizacije ruskog jezika. Pored toga što studiraju one su kao odlični studenti već sada spremni i dovoljno edukovani da počnu sa radom kao prevodioci, a nadam se uskoro i kao profesori. Pored edukacije, smatram da je iskustvo najbitnije u ovakvim poslovima jer to je ono što vas oblikuje kao kvalitetnog i sutra jakog i čvrstog lidera. Ulažite u svoje znanje i svoje obrazovanje, jer samo ćete tako imati sva vrata otvorena. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić💗♥️💙💜👍🏻😇🙏🏻💒

A post shared by Bogoljub J. Karic (@bogoljubkaric) on

- Pored toga što studiraju one su kao odlični studenti već sada spremni i dovoljno edukovani da počnu sa radom kao prevodioci, a nadam se uskoro i kao profesori. Pored edukacije, smatram da je iskustvo najbitnije u ovakvim poslovima jer to je ono što vas oblikuje kao kvalitetnog i sutra jakog i čvrstog lidera - rekao je Karić i poručio mladima da ulažu u svoje znanje i svoje obrazovanje, jer "samo ćete tako imati sva vrata otvorena".

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima