≫ 

Nakon kišnog dana sledi razvedravanje: Od sutra jak vetar, a za vikend sneg i u dolinama

Minimalna temperatura od 3 do 7 stepeni, maksimalna dnevna od 5 do 10 stepeni

  • 0

U Srbiji oblačno sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Veća količina padavina očekuje se u centralnim i istočnim predelima Srbije.

Sredinom dana u severozapadnim, a poslepodne i uveče i u ostalim predelima Srbije očekuje se postepeni prestanak padavina i razvedravanje.

Duvaće jak severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura od 3 do 7 stepeni, maksimalna dnevna od 5 do 10 stepeni.

U Beogradu prepodne oblačno sa kišom, dok se poslepodne očekuje prestanak padavina i razvedravanje. Duvaće jak severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura 6, maksimalna dnevna 8 stepeni.

Prognoza Printskrin: RHMZ

U Srbiji sutra i prekosutra promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom. Sutra će duvati jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura biće uglavnom od 4 do 10 stepeni.

U petak i subotu hladnije, a susnežica i sneg očekuju se ponegde i u nižim predelima i to na jugu i na zapadu Srbije. Maksimalna temperatura biće od 3 do 7 stepeni.

U Beogradu u sutra i prekosutra promenljivo oblačno, a biće uslova i za kišu. Sutra će duvati jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura narednih dana biće do 8 stepeni.

U petak i subotu tmurno i hladnije, a maksimalna temperatura biće do 6 stepeni.

Video: Čivava u kabanici je duhovna životinja svih onih koji izlaze na kišu ovih jutara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA