≫ 

Tmuran dan je pred nama, ali bez kiše: Sneg samo na severu zemlje

Minimalna temperatura 3, maksimalna dnevna 7 stepeni

  • 2
Oluja, kisa, pljusak nevreme oblaci, vozdovac, Beograd Foto: A. Nalbantjan

U Srbiji umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom.

Na jugu će tokom većeg dela dana biti suvo. Duvaće umeren do pojačan, povremeno i jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 0 do 5 stepeni, maksimalna dnevna od 5 do 10.

U Beogradu umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar. Minimalna temperatura 3, maksimalna dnevna 7 stepeni.

Na severu Srbije sutra uglavnom suvo, u ostalim predelima pretežno oblačno, povremeno sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, a uslova za susnežicu i sneg biće ponegde i u nižim predelima na jugu i na zapadu Srbije.

Prognoza Printskrin: RHMZ

Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 4 do 8 stepeni. U petak i tokom vikenda umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, susnežicom i snegom. Maksimalna temperatura u petak od 2 do 8 stepeni, u subotu od 0 do 5 stepeni, a u nedelju u većini predela oko 0°C.

U subotu će duvati jak severozapadni vetar.

U Beogradu u četvrtak pretežno oblačno, povremeno sa kišom, uz umeren do jak severozapadni vetar.

Maksimalna temperatura do 7 stepeni. U petak tokom većeg dela dana biće suvo. U toku večeri i u subotu se usled jačeg naoblačenja očekuje kiša, a biće uslova da kiša pređe u susnežicu i sneg.

U nedelju uglavnom suvo, ali hladno. Maksimalna temperatura u petak do 6 stepeni, u subotu do 3, a u nedelju oko nule. U subotu će duvati jak severozapadni vetar.

Video: Haos na ledenom i maglovitom auto-putu: Lančani sudar 63 automobila, na desetine povređenih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA