≫ 

Javila se firma za koju je navodno radio Malčanski berberin na ulici u momentu kad je nestala Monika

Trenutno se intenzivno traga za Ninoslavom Jovanovićem, osumnjičenim da je oteo devojčicu iz Niša

  • 13
Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin Foto: MUP

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin viđen je poslednji put u Knjaževcu kako vuče po pruzi devojčicu Moniku Karimanović, koja je nestala 20. decembra na putu do škole. Kako su naveli pojedini mediji, Jovanović navodno radi u komunalnom preduzeću "Medijana" i on je čistio put kojim se kretala devojčica u danu kada je nestala. 

Zbog tih navoda, pozvali smo "Medijanu" iz Niša. Tamo nam je rečeno da Ninoslav Jovanović nikada nije radio u toj firmi.

- On je samo bio angažovan na poslovima čišćenja, preko Nacionalne službe za zapošljavanje kad je prvi put izašao iz zatvora. To je bilo pre dve ili tri godine. Nije tačno da on sada sa "Medijanom" ima ikakve veze - navodi za Telegraf.rs Saša Matić iz "Medijane", zadužen za odnosima sa medijima.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova izdali su saopštenje da intenzivno tragaju za Jovanovićem zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično delo otmica i potvrdili da je poslednji put viđen u okolini Knjaževca.

- Policija poziva građane koji prepoznaju muškarca sa fotografije, a imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju ili koje bi bile od pomoći da se jave na brojeve telefona 192 i 018/522-982 - piše u saopštenju MUP-a.

Monika Karimanović nestala je u petak 20. decembra na oko 500 metara od kuće, na putu do škole.

Porodica veruje da je oteta na potezu od pedesetak metara pored njiva između firme koja se nalazi na ulazu u Brzi Brod i prvih kuća u tom naselju.

Video: Na ovom mestu je poslednji put viđen Malčanski berberin

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    25. decembar 2019 | 16:34

    Bruka kakav smo narod, najgori smo u svetu!! Zašto niste reagovali slepci kad ste ga videli da vuče malu preko pruge!??

  • Nikola

    25. decembar 2019 | 19:05

    Ovaj zlocinac treba pod hitno da se ubije odmah na licu mesta nema niakakog zatvora za njega jer ce ponovo da izadje iz zatvora i napravice istu stvar...

  • Alo

    25. decembar 2019 | 15:17

    Jos ste mu i poso nasli sram vas bre bilo,takvi treba u tamnicu ceo zivot da provedu.Da mu sudi porodica devojcice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA