≫ 

Otac Monike u potrazi za svojom ćerkom: Kako vreme prolazi, sve više strahujem, ne osećam se dobro

Potraga za devojčicom trajala je celu noć, a nastavljena je rano jutros

  • 33

Otac male Monike Karimanović, Robert, od jutros je sa policijom i učestvuje u potrazi za svojom ćerkom. Kako je za Telegraf.rs rekao, nema konkretne informacije, ali se pretpostavlja da su Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin i njegova ćerka na području na kom se trenutno vrši pretraga.

- Što više vremena prolazi, sve više strahujem. Ne osećam se dobro. Trenutno nemamo konkretna saznanja, ali pretpostavlja se da se nalazi na ovom delu gde se sad nalazimo. Istraga ide u tom pravcu - kaže očajni Robert.

Potraga za devojčicom trajala je celu noć, a nastavljena je rano jutros. Policija, granična policija i žandarmerija pretražuju sela oko Knjaževca, a nešto posle podne, u selo Glogovac pristigao je veliki broj pripadnika Žandarmerije.

Nešto pre toga policija je naišla na sumnjivu kuću u selu Podvis i u njoj je utvrđeno da je neko spavao u krevetu, a stvari su povađene iz ormara.

Helikopter sve vreme nadleće oblast, a na terenu su i psi tragači.

Video: Ko je Malčanski berberin čija su zlodela strah Timočke krajine?

(D. K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    26. decembar 2019 | 13:49

    Naravno dobri covece sve je moguce ima slucajeva u evropi koji godinama nisu otkriveni nadajmo se najboljem umorise nas ovi bolesnici sa komentarima.

  • Jovan

    26. decembar 2019 | 13:54

    Dace Bog pa ce devojcicu naci zivu...ali iskreno se nadam da ce devojcicin otac stici pre policije do njih.I ja sam otac maloletne devojcice i znam sta bih uradio bez obzira na posledice po mene.

  • hmm

    26. decembar 2019 | 13:43

    Ma sve ovo je trebalo u prvih 48 sati, a ne peti dan nakon nestanka. Nijedne novine stampane nisu objavile na naslovnim stranama njenu sliku sa natpisom nestala! Tako bi svi koji prolaze pored trafika imali njenu sliku u glavi. Dzabe je majka pricala, svi su videli malu romkinju i mislili udala se jer se oni udaju sa 12-13! A ova majka samo nju, mala je isla u skolu jos uvek sa 12 godina tacno se vidi da nisu takva porodica koja stancuje decu i tera ih da prose i kradu! Oni su imali tu jednu devojcicu i brinuli su o njoj! Zbog predrasuda je izgubljeno vreme koje se na zalost ne moze vratiti... samo se nadam da ce je naci zivu jer ako oseti da je u bezizlaznoj situaciji mozda ubije i sebe i nju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA