≫ 

Primite pod svoj krov zver koju ste pustili da opet udahne slobodu: Reči Saške Jurić pune besa

-  Sebični ste, jer ne znate kakva je bol živeti život bez svog života. Ne znate kako je probuditi se u sobi u kojoj ugledate prazan krevet, umesto voljenog bića - poručuje Saška

  • 39
Saška Jurić, Dragan Đurić, Ninoslav Jovanović, Mališa Jevtović Foto: Facebook

Saška Jurić, sestra zverski ubijene Tijane Jurić obratila se onima koji su pedofile poput Ninoslava Jovanovića (46), Malčanskog berberina, koji je prošlog petka oteo malu Moniku Karimanović (12), pustili na slobodu, i poručila im da ih oni prime u svoju kuću.

Saška poručuje svima koji su takve pustili na slobodu da pod svoj krov prime kako njega tako i Dragana Đurića, Vladicu Rajkovića, Mališu Jevtovića.

Njeno obraćanje putem svog Fejsbuk profila preneo je i njen otac Igor Jurić.

 Vi! Koji smatrate da se zveri mogu popraviti. Vi! Koji ste dali saglasnost da zver opet udahne slobodu koje nije dostojan. Vi! Koji ste potpisali protiv kazne doživotnog zatvora, jer smatrate da zveri treba da imaju pravo na nadu... Svi vi treba da primite u kuću jednog Mališu Jevtovića, Malčanskog berberina, Dragana Đurića, Vladicu Rajkovića, Darka Kostića. Pa pošto smatrate da ti ljudi mogu da se resocijalizuju, onda neka žive pod vašim krovom, neka se igraju sa vašom decom, neka čuvaju vašu decu dok ste vi na poslu. Da li biste na to pristali?

Sebični ste. Sebični ste, jer ne znate kakva je bol živeti život bez svog života. Ne znate kako je probuditi se u sobi u kojoj ugledate prazan krevet, umesto voljenog bića. Sebični ste, jer vam je bitnija profesija od ljudskosti. Sebični ste, jer vas boli briga kako je jednoj porodici koja traga za svojim detetom, a vi ste pustili na slobodu istu tu zver.

- Ova deca su imala svoje snove, svoje želje, nade. Ako im je neka zver to oduzela, zašto dajete zverima prava na nadu? Kakva nada bre? NAGON SE NE LEČI!!! Imate li duše dušmani?”

Video: Kako je Tijana Jurić zapečatila sudbinu svakom ubici deteta u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neutralni

    27. decembar 2019 | 16:35

    Možda sam ja malo glup, ali te pedofile registrovane da tako kažem. Koi su već činili zlodela treba čipovati, da se u svakom momentu zna kuda se kreću. Šta kažete da li je to izvodljivo?

  • Darko

    27. decembar 2019 | 10:53

    Sudiju na robiju po kratkom postupku.Ovde je barem sve jasno.

  • Zagondzija

    27. decembar 2019 | 10:46

    Sta reci posle ovih reci, Srbija-sudstvo dno dna👎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA