Nećemo stati dok ne nađemo Moniku i smestimo monstruma u zatvor: Stefanović o akciji 470 policajaca

Poslati su dodatni pripadnici policije u okolinu Knjaževca, tako da 470 pripadnika policije učestvuje u aktivnoj potrazi za Monikom, rekao je Stefeanović

  • 20
Nebojša Stefanović, Ana Brnabić, Satanak radne grupa za saradnju sa OEBS -om Foto: VLADA SRBIJE

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je danas da policija intenzivno traga za devojčicom Monikom Karimanović, koju je, kako se sumnja, oteo Ninoslav Jovanović, "Malčanski berberin", te da je u tu akciju uključeno 470 policajaca i da policija neće stati dok ne pronađe devojčicu.

- Naš apsolutni prioritet je da pronađemo Moniku Karimanović živu i zdravu i da je vratimo porodici, a da monstruma koji ju je oteo privedemo pravdi i smestimo iza rešetaka - rekao je Stefanović na predstavljaju ovogodišnjih rezultata rada MUP.

On je preneo novinarima da su poslati dodatni pripadnici policije u okolinu Knjaževca, tako da 470 pripadnika policije učestvuje u aktivnoj potrazi za Monikom.

Stefanović je istakao da je reč o najiskusnijim operativcima Uprave kriminalističke policije, Žandarmerije, Uprave granične policije, službenika policijskih uprava u Nišu i Zaječaru, sve lokalne snage, kao i helikopterska jedinica.

- Tokom prethodne noći pretraživali smo teren uz pomoć termovizijskih kamera, sva tehnička preimućstva koja su nam na raspolaganju i nećemo stati dok ne pronađemo Moniku - rekao je Stefanović.

Ministar je zahvalio i lovcima, kojih, kako je rekao, više od 100 aktivno učestvuje u potrazi, kao i svima koji su prethodnih dana slali poruke, uključili se u potragu dronovima, ponudili opremu, tehniku ili svoje vreme.

Video: Telegraf sa žandarmerijom u potrazi za nestalom Monikom

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nens

    27. decembar 2019 | 14:41

    Sve je ovo strasno! Ali sta je sa dogadjajima u Crnoj gori?

  • Boban

    27. decembar 2019 | 12:28

    Gledaj kometatora pljuvaca Ajde da vas vidim Krenite trazite pa da vidim dali cete naci

  • Branko

    27. decembar 2019 | 12:12

    Strasno Stefanovicu strasno brate,pre ce ga lovci naci nego ovi tvoji policajci najbolji naiskusniji sve naj naj 5 dana tumaraju po selu nemogu da ih nadju katastrofa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA