Potrazi za nestalom Monikom i Malčanskim berberinom priključuje se i Vojska Srbije

Za otetom devojčicom tragaće još 100 pripadnika Vojne policije i Tima za traganje i spasavanje Specijalne brigade

  • 95

Pripadnici Vojske Srbije, u saradnji sa štabom Ministarstva unutrašnjih poslova koji vodi akciju traženja, biće angažovani u potrazi za otetom devojčicom Monikom Karimanović i otmičarem Ninoslavom Jovanovićem, poznatijim kao Malčanski berberin.

Potrazi će se pridružiti više od 100 pripadnika Vojne policije i Tima za traganje i spasavanje Specijalne brigade Vojske Srbije sa službenim psima.

Podsetimo, za Monikom Karimanović (12), koja je nestala 20. decembra na putu do škole traga oko 600 ljudi. Uključeni su pripadnici Žandarmerije, policija, lovci i radioamateri kao i meštani sela u okolini Knjaževca, gde je, kako tvrde, devojčica viđena poslednji put sa otmičarem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    28. decembar 2019 | 19:55

    Pustimo mi policiju i vojsku da rade.Moje misljenje je da ima i drugih pretnji po Srbiju.Pa je cela situacija da kazemo iskoriscena za obezbedjivanje Srbije a i granica.Pogledajte region sta se desava?

  • Germanos

    28. decembar 2019 | 21:24

    Žao mi je što se nisu toliko angažovali oko slučaja devojčice Barbare koja je nestala u Senti pre 3 godine.

  • Mića

    28. decembar 2019 | 20:57

    Dolazimo drugovi da damo svoj doprinost za malu devojcicu daj boze da je ziva i zdrava. Dolazi ekipa iz Vladičinog Hana. Vidimo se sutra u Knjazevcu ... VLADIČIN HAN JE UZ VAS... i cela SRBIJA🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA