• 34

Cela Evropa slavi to što je mala Monika pronađena: "Ispunila mi se želja da te majka zagrli"

Potraga srećno okončana desetog dana potrage; devojčica nestala 20. decembra ujutro na putu ka školi

  • 34

Nakon što je Srbijom odjeknula vest o tome da je Monika spasena iz ruku otmičara, kao i da je njen otmičar u bekstvu, mnogima koji su u danima za nama pomno pratili kako potraga napreduje spao je kamen sa srca.

Međutim, kao što su se mnogi nadali njenoj slobodi, iz inostranstva slali reči podrške, uključivali se u direktne programe na društvenim mrežama, zahvaljujući kojima su se oni van granica Srbije međusobno informisali o toku istrage, sreću Monikinih roditelja podelili su i građani iz dijaspore.

- Dobro veče svima, moja bratanica je živa - jedna je od privih objava kojom su saopštene dugo očekivane vesti.

- Evo, akcija je uspešna, devojčica je oslobođena - javili su se mnogi da objave radosnu vest dodajući da je to informacija namenjena pre svega onima koji su ih optužili da su "došli samo da se prošetaju".

- Ipak mi se ispunila želja da te tvoja majka zagrli jako i šapne na uho: 'Pile moje malo' - stoji u objavi žene iz Nemačke.

Mnogi na terenu delili su informaciju da je devojčica pronađena, pozivajući se na informacije iz MUP-a.

Drugi, iz Finske, Austrije... delili su video na kojem se majka Aleksandra Karimanović oglasila prvi put posle razgovora sa tek pronađenom ćerkom.

Ona je otkrila da Monika traži da je zagrli i što pre vidi.

Kako smo tokom večeri saznali, majka i ćerka su zajedno na odeljenju Dečije hirurgije, gde će obe prespavati.

Video: Živela Monika! Rodbina nestale devojčice proslavila najlepše vesti, reči dede teraju suze na oči

(B. P.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hladni13

    Sumnjaju da ima pištolj. Svatko sa malo mozga će zaključit da su to rekli jer znaju da čim ga vide, satrat će ga od metaka, imao on utoku ili ne. Moraju ga ubit jer će ga OPET pustit van. Toga su svjesni i civili i Policija koja traga. Svi znaju da ga moraju ubit, makar se predo i legao na pod. Lijepo rafali jedno 500 komada. Kolege će potpisati da ih je napao pa su pucali, i bok. Nitko nikog neće ništa više pitat to je 100%. Čisti psihopat, nema tu liječenja. UBIT!

  • markan

    hvala dragom bogu dasu je pronasli a dzukelu kad uhvate nek bude dase opirao hapsenju i fik i gotovo

  • damir

    Hvala Bogu

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima