≫ 

Tužan prizor izgorelih srpskih kuća u novogodišnjoj noći: Požar uništio dva doma u Orahovcu

Vatrogasci na mesto događaja stigli posle čitavog sata

  • 4

U požaru koji je izbio jutros oko 3 časa izgorele su dve srpske kuće u Orahovcu, potvrdili su za Kosovo Onlajn Srbi iz ovog mesta.

Požar u kući Dostane Baljošević, jutros oko 3 sata primetili su srpski mladići koji su se vraćali sa proslave Nove godine. Odmah su obavestili vatrogasce koji su na mesto događaja stigli posle čitavog sata, potvrđuju meštani Orahovca.

U međuvremenu požar se proširio i na kuću Miše Baljoševića.

U obe kuće, kažu Srbi iz Orahovca, odavno niko ne živi. Dostana se upokojila, a Miša Baljošević se sa porodicom odselio.

Vatrogasci su tek jutros posle 10 časova uspeli da lokalizuju i ugase požar. Kuća Dostane Baljošević je gotovo do temelja izgorela, dok je drugi objekat, koji se naslanjao na nju, pretrpeo veće štete u požaru.

Budući da se kuće u severnom srpskom delu bukvalno nastavljaju jedna na drugu, gotovo sve komšije su u probdele novogodišnju noć i prvo januarsko jutro, u strahu da će se vatra proširiti na njihova domaćinstva.

Uzorke požara istražuje policija.

Video: Dva lica Beograda na minusu: Veterani se smrzavaju u šatorima, ljudi se vesele na Trgu

(Telegraf.rs/Kosovo-online)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    1. januar 2020 | 15:38

    Jos jedno delo zlotvora. Sigurno se upalila sama napustena kuca a vatrogasci sacekali da izgori pa onda krenuli. 1000 pripadnika nasih bezbednosnih snaga vratiti odmah da cuva deo nase zemlje od terorista !

  • E ovako

    1. januar 2020 | 15:03

    Zahvaljujući Berberinu ,videla sam naša Sela i Kuće iz Austrougarske ! Sve straćare od blata ....lako izgore

  • Srbin slepac

    1. januar 2020 | 17:46

    2 traga manje!Mi njih nismo jteli ali oni ce nas ne samo izkoreniti nego ce nas obrisati kao da nas tamo nikada nije ni bilo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA