2 važna upozorenja za građane Srbije: Ne puštajte decu nigde samu i obiđite vikendice u ovim mestima

Četrnaesti dan potrage za Malčanskim berberinom

S obzirom na to da se 14 dana traga za Malčanskim berberinom, koji je osumnjičen da je 20. decembra ove godine oteo Moniku Karimanović (12) na području mesta Brzi Brod u kojem devojčica ide u školu, direktor policije Vladimir Rebić apelovao je na roditelje da ne puštaju decu da se kreću sama.

- Dok god ga ne uhvatimo ne možemo biti mirni. Već sam apelovao na roditelje, pre svega na roditelje čija deca odgovaraju opisu devojčica za koje se Jovanović interesuje, da obrate pažnju i vode računa o svojoj deci kako ne bi došlo do nove otmice. Verujemo da neće biti u stanju da to učini, jer se krije - izjavio je ranije Rebić.

Važno upozorenje: Devojčice nikako ne smeju da razgovaraju sa nepoznatima

Podsećamo, Monika je oteta na putu do škole kada joj je, tada neznanac, Ninoslav Jovanović, sada već svima poznat kao Malčanski berberin, tražio da uđe u auto i pokaže mu put.

Poznato je da mami devojčice, zbog čega je veoma važno naglasiti roditeljima da svoje ćerke upozore da ne razgovaraju sa nepoznatima.

Proveravajte vikendice u ovim mestima

Ujedno, Rebić je dao i upozorenje za sve vlasnike objekata u kojima ne žive, tražeći da ih obiđu i obaveste policiju o eventualnim tragovima. Apel se pre svega odnosi na građane koji imaju vikendice na području Niša, Knjaževca, Zaječara i Pirota.

Ninoslav jovanović, Malčanski berberin, nova slika

Ninoslav Jovanović sada ovako izgleda Foto: Kurir

Već u potrazi za otetom devojčicom bilo je jasno kolika je bila uloga napuštenih objekata.

Koristio je zemunice i napuštene kuće, gde je na neki način skladištio vodu ili hranu kako bi preživeo. To su stvari koje nam otežavaju potragu. Verujemo da je sada u nekoj od zemunica ili napuštenih kuća - izjavio je Rebić.

Video: Apel policije roditeljima zbog Malčanskog berberina: Čuvajte decu da ne dođe do nove otmice

Video: Pitali smo građane Niša koliku kaznu zaslužuje Malčanski berberin

(Telegraf.rs)

Komentari

  • cccccccc

    Ovaj zrikavi se sakrio u nekoj dobro opremljenoj zemunici , sto posto!

  • W

    Ministar policije treba da ima cvrst stav,izgled a ne baby face koji zna samo da procita i kaze ono sto mu je receno da kaze. Gde je istupio energicno u nekoj situaciji? Nesto ne mogu da se setim. Moze li neko?

  • Kalimera

    Majko Sveta,sta je ovo? Kao da je Dzek Trbosek u bekstvu

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima