Novogodišnja kletva za komšiju u Loznici koji je Hiltijem i čekićem poželeo sve najlepše

Nije im se dopalo to što radi u vreme praznika

  • 6
Ulaz u zgradu komšija Foto: Shutterstock, Profimedia, Facebook

Poruka namenjena nevoljenom komšiji osvanula je Na Fejsbuk stranici Urbane legende Loznice. On je na nesvakidašnji način, u neku ruku šaljiv, prekoren zbog radova u stanu.

Zlo je veće utoliko što je praznična atmosfera i dalje u domovima, što ima onih koji ne rade i ne idu u škole, koji spavaju do kasno popodne, po čitavu noć gledaju filmove i tako u krug.

- Komšiji koji je jutros sa Hiltijem i čekićem počeo da čestita Novu godinu komšijama, želim da u ovoj godini sve što je zakucao pootpada. S poštovanjem, komšija - stoji u poruci na oglasnoj tabli zgrade.

Mada su se mnogi nasmejali, izostalo je da saznamo da li je i tom određenom komšiji bilo uopšte smešno. Možda ga je prezriv ton pogodio.

Ipak, u komentarima je bilo i onih koji su se pronašli, a i do naše redakcije stigla je mudrost da se zimi renovira. Kažu - majstora na pretek! Da li se nešto slično dešava u vašoj zgradi, ulici, kraju?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikad čovek

    3. januar 2020 | 19:00

    Ovo najviše govori o ovom mrzovoljnom komšiji koji je pisao poruku, njemu nova god počinje ljutnjom i besom, i takav će biti zanavek. Rdjavom i dlaka smeta

  • 1234

    3. januar 2020 | 20:10

    Covek je pametan i jasno stavio doznanja da bez alata nema zanata.

  • Roka

    4. januar 2020 | 09:22

    U Loznici ne valja ni voda a kamo li Ljudi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA