• 6

Novogodišnja kletva za komšiju u Loznici koji je Hiltijem i čekićem poželeo sve najlepše

Nije im se dopalo to što radi u vreme praznika

  • 6

Poruka namenjena nevoljenom komšiji osvanula je Na Fejsbuk stranici Urbane legende Loznice. On je na nesvakidašnji način, u neku ruku šaljiv, prekoren zbog radova u stanu.

Zlo je veće utoliko što je praznična atmosfera i dalje u domovima, što ima onih koji ne rade i ne idu u škole, koji spavaju do kasno popodne, po čitavu noć gledaju filmove i tako u krug.

- Komšiji koji je jutros sa Hiltijem i čekićem počeo da čestita Novu godinu komšijama, želim da u ovoj godini sve što je zakucao pootpada. S poštovanjem, komšija - stoji u poruci na oglasnoj tabli zgrade.

Mada su se mnogi nasmejali, izostalo je da saznamo da li je i tom određenom komšiji bilo uopšte smešno. Možda ga je prezriv ton pogodio.

Ipak, u komentarima je bilo i onih koji su se pronašli, a i do naše redakcije stigla je mudrost da se zimi renovira. Kažu - majstora na pretek! Da li se nešto slično dešava u vašoj zgradi, ulici, kraju?

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Da

    Svaki dan neko nesto busi i zakucava. 2 meseca pravili kruzni tok kod distribucije, nije moglo da se spava od buke i na kraju ostavili trotoar nezavrsen. Bitno je da ulica funkcionise, a to sto ne moze da se dodje do pesackog (jer nema trotoara), nikom nista.

  • Roka

    U Loznici ne valja ni voda a kamo li Ljudi..

  • 1234

    Covek je pametan i jasno stavio doznanja da bez alata nema zanata.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima