• 3

Baka Zorka je živela sama u stanu u Apatinu, a onda je nestala. To niko nije znao. Bukvalno niko

Nakon identifikacije, na grobu tragično stradale žene bio je krst na kome je stajalo NN lice

  • 3

Utopljenica koja je izvučena iz Dunava kod Apatina polovinom novembra je identifikovana i potvrđeno je da je u pitanju Zorka Mažuran (82) iz Apatina.

Njeno beživotno telo izvučeno je na obalu 15. novembra, nedaleko od kajak kućice i, nakon uviđaja, poslato na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu, prenose Nove apatinske novine.

Posle šest dana, pošto njen nestanak nije bio prijavljen i niko je nije tražio, bukvalno niko, nesrećna starica je 21. novembra sahranjena kao NN osoba.

Nakon nekog vremena pojavio se čovek koji je pretpostavljao da se radi o njegovoj rođaki. Posle zakonske procedure oko identifikacije pokojnice, potvrđeno je da se radi o Zorki Mažuran, koja je živela sama u stanu u Apatinu i za koju niko nije ni znao da je nestala da bi to prijavio, dok se nije pojavio njen rođak, koji je u to vreme kad se starica utopila, bio na višednevnom putu.

Nakon identifikacije, na grobu tragično stradale žene, krst na kome je stajalo NN lice, zamenjen je krstom na kome se nalazi njena fotografija, ime, prezime i godine rođenja i smrti.

(Telegraf.rs/apatinskenovine.rs)

Komentari

  • SRBIN LEVČANIN

    IMA I SEKTE KOJE VODE EVIDENCIJU STARIH NEMOĆNIH I NAPUŠTENIH. IMA SVE

  • Vodolijax

    Obavezno se rođaci kod tih samaca pojave nakon smrti a ne pre.......

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima