• 4

Mačka Cica ne odvaja se od krave Ruže, čak i spava na njoj: Neobično prijateljstvo u Bojanovoj štali

- Da li joj je ona najudobnija za spavanje ili se tu stvorilo neko životinjsko prijateljstvo, to znaju samo njih dve - kroz smeh kaže Mijailović

  • 4

Kažu da su prijatelji porodica koju sami biramo i da u tome ne postoje granice. Tom ljudskom logikom očigledno se vodila i mačka Cica, koja je za svoju najbolju prijateljicu izabrala, ni manje ni više nego – kravu!

- Dobili smo steone junice preko naše zadruge iz Vojkovaca. Čim smo ih smestili u objekat mačka je prišla Ruži i legla na nju. Od tad pa evo svih ovih dana kada god uđemo u štalu ona leži na njoj, ako krava jede i pomera se, mačka stoji pored i posmatra je, čim se krava spusti da legne mačka dolazi i penje se njoj na leđa i tako svaki dan - priča domaćin Bojan Mijailović.

Iako pored Ruže leškare još dve junice, Cica je sebi za drugaricu odabrala baš nju, a zašto je to tako niko ne zna.

- Ima u štali još krava, međutim, mačka samo na njoj leži ostale ne pogleda. Da li joj je ona najudobnija za spavanje ili se tu stvorilo neko životinjsko prijateljstvo to znaju samo njih dve - kroz smeh kaže Mijailović.

Jedno je sigurno, prijateljstva se rađaju i kod životinja bez obzira na vrstu, rasu i veličinu, a to su dokazale Cica i Ruža.

Video: Upoznajte nerazdvojne drugare: Pile i pas se jednostavno obožavaju

(Telegraf.rs/ RINA)

Komentari

  • Ak47

    💓💓💓🙏

  • Rajvos@

    ❤❤❤❤❤❤❤

  • Vele

    Ruzki mozda nesto nedostaje na zdravsvenoj liniji cim je Cica opseda. Macka je poznata po isceljujucim mocima, upire u bice kojem je potrebna neka vrsta pomoci i ne odlazi dok ne ispuni misiju. Svejedno, prelepo ih je videti ovako! ❤

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima