≫ 

Uroša traže 40 dana, a majka otkriva detalje iz života: "Plašilo me njegovo odrastanje"

Rođendan mu bio 9. januara, porodica ga traži od 6. decembra; Devojka mladića živi u istom naselju u kojem i njegova porodica

  • 2
Vera radosavljevic, Uros Radosavljevic Foto: Printskrin Youtube/ Happy Tv, Privatna arhiva

Uroš Radosavljević je 9. januara napunio 23. godine. Ipak, rođendan nije proslavio sa porodicom. Naprotiv, proteklih 40 dana oni provode u potrazi za njim.

Nestao je u noći između 6. i 7. decembra na Dunavu kod Vinče, i od tada traje potraga koja još uvek nije dala rezultate. Reka je, kako se saznaje, pretražena nekoliko puta i, srećom, bezuspešno, što daje nadu da je živ.

Uroš je pre nestanka živeo sa majkom i sestrom. Kako je majka Vera Radosavljević otkrila u emisiji "Posle ručka" na Happy televiziji, ona je samohrani roditelj još od 2008. godine kada se njen brak okončao razvodom.

Vera Radosavljević, Uroš Radosavljević Vera Radosavljević Foto: Printskrin Youtube/ Happy Tv

Plašila sam se njegovog odrastanja u početku puberteta. Od neke 11, 12 godine, dok ne završi srednju školu. Međutim, Uroš je takvo dete da sa njim nisam imala većih problema, poput bežanja od kuće, sakrivanja, krađa. O svemu smo se dogovarali, o svemu smo razgovarali. Nije bio uskraćen ni za šta što je poželeo, ali nije bilo ni bahaćenja - ovlaš je otkrila deo života mladića za kojim se  nedeljama traga.

Navela je i da je bio zaposlen, samostalan. Negirala mogućnost da je zapao u probleme kakvi su karakteristični za nestale, pogotovo mlade.

- Uroš je završio srednju školu i našao je posao. Bio je finansijski obezbeđen. Nije imao neka dugovanja, eventualno nešto među drugarima 1.000, 2.000. Ono: "Nemam do plate, pozajmi mi, vratiću ti." Što je sasvim normalno među decom njegovih godina. Sto posto stojim iza toga da se ne drogira. Ja sam majka koja je proveravala i gde se nalazi i s kim, kuda se kreće... Nije se zadržavao dugo napolju, do jedan, dva bi bio kod kuće - rekla je o njegovom okruženju, izlascima...

Uroš Radosavljević Uroš Radosavljević Foto: Privatna arhiva

Znala je uvek i za njegove ljubavi. Pamti devojku iz srednje škole, sve do ove poslednje, koja živi nedaleko od njih, u istom naselju i koja takođe, tvrdi majka, ne zna ništa o nestanku. Kaže i kako sama nije primetila nikakvu promenu u ponašnju - ni u dane neposredno pre nestanka, ni mesecima unazad.

Uroš je u trenutku nestanka na sebi imao ribarske čizme, radne pantalone, duks sa kapuljačom i preko je obukao šuškavo odelo crvene boje. Visok oko 180 cm i ima oko 70 kg. Ima dva ožiljka na glavi i tetovažu na listu leve noge.

Svi koji imaju informacije o nestanku mole se da pozovu 062/507-201, ili da prijave u najbližu policijsku stanicu.

Uroš Radosavljević Uroš sa sestrom i majkom Foto: Privatna arhiva

U linku ispod pogledajte gostovanje Uroševe majke:

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(B. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • markan

    16. januar 2020 | 08:02

    veo ma mije zao nadam se da cete ga naci staje sa ocem da nije kod njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA