"Bila je simbol čvrstine i plemenitosti": Dragomir Karić se emotivnom porukom oprostio od majke

- Mirno je sklopila svoje plave oči i otišla blagoslovena u rajske visine - napisao je Dragomir

  • 0

Narodni poslanik Dragomir J. Karić emotivnom porukom oprostio se od svoje majke Danice, zamonašene mati Angeline na društvenoj mreži Instagram.

- Majka nikada nema godina ona ostaje majka, a mi siročići kada izgubimo majku koliko god da nam je godina. Mi koji verujemo u vaskrsenje, u nama su nada i vera da ćemo se sresti sa puno radosti na onom svetu. Bila je simbol čvrstine, plemenitosti i dugovečnosti velike porodice Karić, koja je velika ne samo po brojnosti i snazi već i po plemenitosti i stvaralaštvu koje je unela u mučenički srpski rod, dala mu nadahnuće i velika dela i nadu da naš narod ima budućnost - napisao je Dragomir.

On je dodao da je njihova majka Aneglina svojom skromnošću, smernošću, načinom života i delom oličavala sve dobre osobine srpskog naroda i time postala istinska ikona koja je bdila nad porodicom i doživela da vidi velike plodove stvaralaštva svog poroda.

- Mirno je sklopila svoje plave oči i otišla blagoslovena u rajske visine - dodao je on u poruci na Instagramu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
ona ostaje majka, a mi siročići kada izgubimo majku koliko god da nam je godina. Mi koji verujemo u vaskrsenje, u nama su nada i vera da ćemo se sresti sa puno radosti na onom svetu. Bila je simbol čvrstine, plemenitosti i dugovečnosti velike porodice Karić, koja je velika ne samo po brojnosti i snazi već i po plemenitosti i stvaralaštvu koje je unela u mučenički srpski rod, dala mu nadahnuće i velika dela i nadu da naš narod ima budućnost. Naša majka Angelina je svojom skromnošću i smernošću, načinom života i delom oličavala sve dobre osobine srpskog naroda i time postala istinska ikona koja je bdila nad porodicom i doživela da vidi velike plodove stvaralaštva svog poroda. Mirno je sklopila svoje plave oči i otišla blagoslovena u rajske visine. Uvek će se ponositi sa tobom tvoja ćerka Olivera, sinovi, zetovi, snajke, mnogobrojni unuci i praunuci. Mnogi zaslužuju zahvalnost za dugovečnost naše dobre majke mati Angeline, ali želim da istaknem posebno u ime braće i svih Karića zahvalnost našoj sestri Oliveri, ćerki jedinici naše majke Danice. Mnogo je bilo lako raditi i postizati uspehe kada smo znali da naša majka ima pored sebe svoju jedinicu, svoju ćerku Oliveru.Објава коју дели Dragomir J. Karic (@dragomirkaric) дана

- Uvek će se ponositi sa tobom tvoja ćerka Olivera, sinovi, zetovi, snajke, mnogobrojni unuci i praunuci. Mnogi zaslužuju zahvalnost za dugovečnost naše dobre majke mati Angeline, ali želim da istaknem posebno u ime braće i svih Karića zahvalnost našoj sestri Oliveri, ćerki jedinici naše majke Danice. Mnogo je bilo lako raditi i postizati uspehe kada smo znali da naša majka ima pored sebe svoju jedinicu, svoju ćerku Oliveru - zaključio je Dragomir emotivnu oproštajnu poruku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA