≫ 

Dobrosav je imao epi napad, posle pregleda na VMA mu se gubi svaki trag. Nema ga već 24 dana

Dobrosav Jovanović (62) iz sela Vukićevica nestao je 1. januara, a porodica moli za bilo kakvu informaciju o njemu

  • 0
Dobrosav Jovanović Foto: rtvmag.co.rs/Privatna arhiva

Dobrosav Jovanović (62) iz sela Vukićevica kod Obrenovca nestao je 1. januara 2020. godine i već 24 dana o njemu nema ni traga glasa.

Kako prenosi RTV Mag, muškarac je noć uoči nestanka provodio sa svojim rođakom i komšijom Borom, čekajući Novu godinu. Oko 20 časova, Dobrosavu je pozlilo.

- Išla mu je pena na usta, ruke i noge su mu bile iskrivljene. Uzeo sam papir, obrisao mu usta. Vičem: "Loki, Lolane", on ništa. Rođak ga je držao za noge, ja ispod pazuha jer nije mogao ni da sedi, ni da leži - priča komšija Borivoje Radojičić čija je supruga Angelina pozvala hitnu pomoć u Obrenovcu.

Kako je objasnila, Dobrosav je odveden u Hitnu pomoć, ali kasnije više o njemu nisu želeli da daju informacije, već su Angelinu prebacili na policiju.

- Pozvala sam policiju i rekli su mi da je odveden na Urgentni centar jer je ima težak epi napad. Rekli su mi da je do Urgentnog centra došao k sebi i da su ga otpustili - priča komšinica.

Kuća, Dobrosav Jovanović Kuća Dobrosava Jovanovića prazna je 24 dana, Printskrin: Youtube/RTV Mag

Dobrosav živi sam, pa su Radojičići obavestili njegove rođake koji žive u Beču i ćerku koja je u Beogradu o tome šta se desilo. Uspeli su da saznaju da je Jovanović posle Urgentnog centra primljen na VMA.

- Dali su mu dve infuzije i otpustili su ga u 6 sati ujutru. Navodno se šalio sa nekom ženom, čisto sumnjam da je mogao da dođe k sebi posle takvog stanja. Sumnjam i da je bio pri čistoj svesti. Bio je u gumenim čizmama ne nadajući se šta će da ga snađe. Prvo, ko zna da li je nekog bilo na ulici, gde je završio. Mislim da je završio negde na nekom putu, u nekim njivama gde narod ne može da ga pronađe - kaže Angelina.

Njegov nestanak prijavljen je policiji koja i dalje traga za njim, međutim novih vesti nema.

- Kako je ustao iz kreveta, tako i dalje krevet isto stoji, već 24 dana čoveka nema. Nemoguće da ga nema, da ga niko ne nađe. Nema razloga neko da ga ubije, nije bogat, ništa... Sve vreme mislim da je živ - priča meštanin Vukićevice.

Borina žena strahuje od najgoreg scenarija.

- Bojim se da će da završi u nekoj njivi, da će ga neke zveri rastrzati, pojesti... Ne znam šta da vam kažem - rekla je Angelina koja nije mogla da zadrži suze, žaleći za nestalim komšijom.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs/RTV Mag)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA