• 6

Pružni prelaz kod Rume godinama predstavlja opasnost po vozače: Voz prolazi, rampa 24 sata podignuta

Vozačima dodatno otežava i sam položaj pružnog prelaza postavljenog ukoso

  • 6

Pružni prelaz kod mesta Voganj, između Rume i Sremske Mitrovice, već godinama predstavlja opasnost po vozače jer čak iako vozovi prolaze, na ovom delu puta, rampa je podignuta.

Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavio se nov snimak na kojem se može videti kako sa leve strane nailazi voz, a rampa nije spuštena. Vozačima dodatno otežava i sam položaj pružnog prelaza postavljenog ukoso, što prelaz čini teško preglednim.

Da problem postoji godinama unazad, pokazuje i jedan od komentara objavljenih na portalu Telegraf.rs 2016. godine.

Komentar

Komentar iz maja 2016., Foto: Telegraf.rs

- Svakodnevno na rampi između Rume i Sremske Mitrovice (Voganj) građani rizikuju živote jer se rampa ne spusti svaki put. Pre par godina je čak udario u zadnji deo kombija Hitne pomoći, tako da problem traje više godina unazad. Mnogo puta je uslikano i predavano nadležnima ali do danas nije ništa učinjeno da se problem reši.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kraljevci kod Rume

    Takođe pružni prelaz pre ulaska u Rumu(između Rume i Kraljevaca) ne funkcioniše kako treba, bude spuštena po 30+ minuta a od voza ni traga... Dešava se da voz prolazi a rampa podignuta.. Sredite to što je pre moguće!

  • Lol

    Rampa dignuta?A kada je spustena,dodje pajser pa je obilazi ili izlomi.Nije se rodio ko je narodu ugodio.

  • Garuda

    Ja sam 6 god. svaki dan putovala u SM na posao i istina je da rampa ne funkcioniše često.Šta više,često stoji spuštena dugo,dugo,a od voza ni traga ni glasa,pa vozači često prolaze pored spuštene rampe.Užas!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima