≫ 

Javila se majka nestale devojčice: Iskočila je kroz prozor, uzela ključ auta, čekala su je 3 momka

Devojčica M. J. iz sela kod Prokuplja pobegla je od kuće 8. februara u pola 1 ujutru

  • 67
MARIJA JOVANOVIĆ Nestala Leskovac Foto: Nestali Srbija

Devojčica M. J. (14) iz sela Bublica kod Prokuplja nestala je 8. februara pola sata iza ponoći, i od tada njeni roditelji nemaju nikakve informacije o njoj, kako tvrde za naš portal. Kako su preneli pojedini mediji, ona je pronađena živa i zdrava. Međutim, za portal Telegraf.rs iz prokupačke policije još nisu potvrdili da je devojčica pronađena.

Kako za portal Telegraf.rs priča njena majka Nataša Paunović, devojčica je ponela telefon sa sobom, te sada policija radi na lociranju njenog mobilnog.

- Ponela je telefon, ali ga je isključila posle pola sata. Iskočila je kroz prozor sobe i otrčala preko dvorišta. Čekala su je tri momka, jedan ispred kapije, a još dvojica na jednoj livadi iznad naše kuće - navodi majka.

- Suprug je video, ali nije prepoznao mladiće koji su došli po nju jer je bio mrak - kaže Nataša.

Ona dodaje da je devojčica imala na sebi crne helanke, crnu jaknu i roze patike.

Pre nego što je otišla, devojčica je uzela iz kuće ključeve od automobila kako roditelji ne bi mogli da krenu vozilom po nju.

- Zvali smo je, ona je odbijala pozive, a posle je isključila telefon. Uzela je i drugu jaknu, ali joj je ona ispala na nekih 30 metara od kuće. Po tragu u snegu, otišla je u Dubravu, prvo selo od nas - priča mama devojčice.

Kaže da nemaju predstavu zašto bi mogla da ode, osim da se možda zaljubila i otišla sa dečkom.

- Garant se dopisivala sa nekim dečkom preko Fejsbuka, ovde u selu ni nema s kim da se druži. Možda je mislila da bismo joj mi branili da ode sa njim, pošto je maloletna - navodi Nataša.

Majka dodaje da sumnja da je devojčica otišla u selo Mačina kod dečka koji ima 16 godina.

- Ovo joj nije prvi put da odlazi od kuće. Sa tim istim dečkom je već bežala, mi smo je stalno vraćali. Ona želi da živi sa njim, ali mi ne damo jer je maloletna - napominje Nataša.

Ukoliko vidite M. J. ili imate neku informaciju, javite se najbližoj policijskoj stanici.

Neki mediji su preneli da je devojčica pronađena, ali roditeljima ta informacija još nije potvrđena. Kako nezvanično saznajemo, devojčica je i ranije odlazila od kuće.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rs

    10. februar 2020 | 15:32

    Zbog bezobrazne i nevaspitane dečurine se diže cela država na noge

  • Рус

    10. februar 2020 | 14:56

    kada vidi da u rijaliti može curica od 17 god. i da ima sex javno, pa zasto nebi i ona pobegla od kuce. Rijaliti rijaliti

  • Olja98

    10. februar 2020 | 15:55

    Ja sa 14 godina , bila vezana za maminu suknju , skakala i trcala ko da mi je 5 godina. A ova danasnja djeca vec uveliko imaju momke i spavaju s njima, do 16. godine nisam znala sta je prezervativ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA