• 0

Studenti Farmaceutskog fakulteta hoće da pomognu u borbi protiv narkomanije u školama

Ministar zdravlja pozdravio je inicijativu studenata i istakao značaj vršnjačke edukacije za pravilno i pravovremeno edukovanje učeničke i studentske populacije

  • 0

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar sastao se danas sa studentima Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, koji su izrazili želju da daju svoj doprinos u radu Komisije za borbu protiv narkomanije u školama.

Tom prilikom ministar zdravlja pozdravio je inicijativu studenata i istakao značaj vršnjačke edukacije za pravilno i pravovremeno edukovanje učeničke i studentske populacije.

Pored toga, ministar Lončar istakao je na sastanku da će Ministarstvo zdravlja pružiti punu podršku formiranju Centra za edukaciju o štetnosti psihoaktivnih supstanci pri Farmaceutskom fakultetu, navedeno je na sajtu Ministarstva zdravlja.

Studenti suzbijanju narkomanije

Foto: zdravlje.gov.rs

Studenti farmacije, zajedno sa dekanom ovog fakulteta prof. dr Slađanom Šobajić i šeficom katedre za toksikologiju prof. dr Mirjanom Ðukić, izneli su predloge i ideje kako mogu da se uključe u programe prevencije koje organizuje Komisija za borbu protiv narkomanije u školama.

Oni su se zahvalili ministru što ih je podržao da daju svoj doprinos izgradnji zdravog društva.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima