• 8

Pijani napali lekara hitne pomoći u Bujanovcu: Polomili vrata i staklo u Hitnoj, pretili i vređali

- Dok sam pacijentu koga su doveli napadači pokušavao da dam infuziju, imali smo tri životno ugrožena pacijenta - rekao je doktor

  • 8

Trojica muškaraca u alkoholisanom stanju napala su u četvrtak uveče dr Mejdija Zećirija na njegovom radnom mestu, u ordinaciji Hitne pomoći Doma zdravlja Bujanovac.

- Oko 22 sata u moju ordinaciju ušla su njih trojica. Svi su bili u alkoholisanom stanju, a jedan od njih u komatoznom, a uz to i sa bolovima u bubregu. Spremio sam terapiju, kada je jedan od njih skočio, nije dao da uključim infuziju i uz psovke tražio da napišem uput za Vranje što sam i učinio, kaže vidno uznemiren dr Zećiri za Bujanovačke.

Međutim, kada je Zećiri rekao da nema slobodno vozilo za transport, jedan od trojice je nasrnuo na njega.

- Pocepao je uput i bacio mi ga u lice, udarao je pesnicom u sto, sve uz psovke i uvrede, i krenuo da me udari. Galama je privukla Sašu Arsića, glavnog tehničara, i vozača Isufija, koji su sprečili napad, priča Zećiri.

On dodaje da su ova trojica polomili vrata i staklo u Hitnoj, te da su se mnogi pacijenti koji su čekali na pregled razbežali od straha.

- Sve vreme su pretili, psovali i vređali - kaže Zećiri.

Napominje da je smenu primio u četvrtak 13. februara u 20 sati i da je do napada pregledao tridesetak pacijenata.

- Dok sam pacijentu koga su doveli napadači pokušavao da dam infuziju, imali smo tri životno ugrožena pacijenta - dodaje lekar.

Među ljudima u hodniku zatekao se i policajac u civilu, koji je pozvao kolege pa je uskoro stigla i patrola.

Dr Zećiri i ostali radnici u smeni su o incidentu dali izjavu policiji a napadači su, kako nezvanično saznaju Bujanovačke, privedeni.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    U hitnu sigurno dolaze sa kafom i ponudama! Sram vas biloSpecijalista urgentne medicine

  • Demi

    Sad malo društveno-kirisnog rada (dva meseca) i po 100.000,oo dinara u humanitarne svrhe, pa da vide kako je bahatiti se.

  • Мома

    Ала се алкоси, наркоси и силеџије прогресивно множе широм земље Србије.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima