≫ 

Perverznjak je u autobusu pipkao putnicu, samo je Ana skočila da je brani i isterala ga iz autobusa

- U početku se trljao o nju i kod Malog Požarevca sam se razdrala na njega - ispričala nam je Ana

  • 49

Da gužva u autobusu dobro dođe džeparošima i kojekakvim perverznjacima, pokazuje i video snimljen na liniji 493, iz Beograda za Mladenovac. Devojka je snimila muškarca kako koristi gužvu da bi pipkao jednu od putnica. Kako nam je ispričala Ana, autorka snimka, muškarac je poznat od ranije putnicima na ovoj liniji, ali ga dugo nije bilo. A sve je počelo još kod Autokomande.

Prema njenim rečima, većina putnika je primetila da se on "okomio" na ženu od oko 50 godina, ali niko nije reagovao, svi su se pravili da ne vide. Osim nje, koja je odreagovala izbacivši ga iz autobusa. Ali je prethodno snimila perverznjaka na delu.

- Žena se konstantno pomerala i pokušavala da stavi torbu između njih, ali je on bio uporan i približavao joj se, koliko god se ona pomerala - kaže Ana za Telegraf.rs. - U početku se trljao o nju, ja sam prvo pomislila kako bus prikoči da je dodiruje, ali kad smo bili na auto-putu na pravcu on se i dalje trljao o nju, pomerao se kao da bus koči, napred-nazad, posle je krenuo rukom gde sam ja snimila i kada smo došli do Malog Požarevca onda sam se razdrala na njega - priča Ana.

Izlazi napolje ili zovem policiju

Prema njenim rečima, pitala je nasrtljivca kako ga nije sramota.

- Rekla sam mu "Ajde sad, marš napolje!". Svi su ćutali. Rekla sam "Ajde neki muškarac neka reaguje, izbacite ga napolje", svi su ćutali. On nije izlazio. Vozač je krenuo da zatvori vrata, ja sam se razdrala da otvori vrata i da neko reaguje, da ga izbace napolje, ako neće sam da izađe. Rekla sam mu "Izlazi napolje, inače ću da zovem policiju", svi su i dalje ćutali, ali je on izašao - priča Ana.

Uplašila sam se

Prema njenim rečima, žena koja je u ovom slučaju bila žrtva rekla je Ani da joj se učinilo, ali kad je primetila šta se dešava, pokušavala je da se pomeri i da postavlja tašnu između njih,

- Pitala sam je što nije reagovala, kaže, uplašila sam se, ipak sam žensko - prepričava nam Ana razgovor sa putnicom.

Dala mu je povoda?!

Muškarac je identifikovan kao Z. C. U komentarima na video ide se toliko daleko pa se kaže "ne bi on hvatao, da mu nije dala povoda" ili da "je kreten ona kao i on" i da je neko to zaključiio iako ne poznaje ženu, ali je sigurno da su oboje "ništaci".

Možda se i vama, koje čitate ove redove, desilo nešto slično, možda ste bile žrtva ovakvog ili nekog sličnog, narodski rečeno, manijaka. Možda ste, kao Ana, primetili da se nekoj drugoj ženi, devojci nešto dešava, a ona ćuti i pokušava da utekne, da se skloni na drugi kraj autobusa. Možda je sramota, jer nije navikla da se nosi sa manijacima, jer ne zna šta da kaže i kako da reaguje. Pa bi samo da se skloni.

A ćutite i vi i mislite "Nije moj problem".

(J. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    3. mart 2020 | 19:29

    Svi koji gledaju i cute nista nisu bolji od takvog gada,

  • BK123

    3. mart 2020 | 19:04

    Zastitimo zene i nas narod.Nemojte cutati i trpeti!Ovo moze biti vasa majka,sestra,drugarica.Uzmite pravdu i svoje ruke!

  • Dana

    3. mart 2020 | 19:52

    Sram vas bilo.Nema te vi majke,sestre ocigledno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA