≫ 

Panika u zatvoru u Leskovcu: Zatvorenici imaju šugu, nadležni tvrde da svi prolaze lekarski pregled

U pitanju su dva zatvorenika osuđena za krađu, od kojih je jedan beskućnik, a kazne služe od pre nekoliko dana

  • 3
kožno oboljenje, šuga Printskrin:Youtube/Televizija Telemark

Dva zatvorenika u Okružnom zatvoru Leskovac izolovana su i na lekarskom su posmatranju jer je ustanovljeno da su zaraženi šugom, piše Jugmedia.

Kako je potvrđeno u Ministarstvu pravde, ove dve osobe su došle na izdržavanje kazne sa šugom i obojica su izolovani od drugih zatvorenika u Okružnom zatvoru u Leskovcu. Oni su odmah medicinski zbrinuti i dobili su potrebnu terapiju.

- Naglašavamo da sve osobe koja dolaze u pritvor ili na izdržavanje zatvorske kazne u okružne zatvore i kazneno-popravne zavode, a u skladu sa Zakonom o izvršenju krivičnih sankcija, prolaze lekarski pregled nakon čega im se otvara zdravstveni karton - navode u Ministarstvu pravde.

Kako nezvanično saznajemo, u pitanju su dva zatvorenika osuđena za krađu, od kojih je jedan beskućnik, a kazne služe od pre nekoliko dana.

Ova informacija je najpre uznemirila one koji se nalaze na odsluženju zatvorske kazne u ovoj ustanovi, ali u OZ Leskovac tvrde da nema mesta panici niti straha od eventualne epidemije.

Video: Dr Dejan Stefanović upozorava: Ova bolest je tihi ubica vida, ne odlažite posetu oftalmologu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA