≫ 

Pronađen Marko iz Negotina: Porodica i policija ga tražili danima, a on se osamostaljivao u Beogradu

Kako saznaje Telegraf.rs, porodica je u ovim trenucima sa Markom

  • 40
Marko Lazić Marko Lazić/ Foto: Privatna arhiva

Student Marko Lazić (24) iz Negotina, za kojim su porodica i policija intenzivno tragali od 2. marta, pronađen je u Beogradu. Kako ng portal saznaje, policija je nestalog mladića locirala na jednoj adresi u Beogradu. On je već dao izjavu nadležnoj stanici policije.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova obavestili su Markovu policiju da je on dobro, da se dobro oseća, ali da želi da se osamostali i da bude sam. Roditeljima je u policiji rečeno da im je sin dobrog zdravlja, da je pronašao drugi stan, i posao.

- Nama je najvažnije da je on živ i zdrav. Rekao je policiji da je dobro i zdravo, da želi da se osamostali i da bude sam - ističu roditelji.

Marko je poslednji put viđen na Vidikovcu 2. marta, gde je stanovao sa starijim bratom Veljkom. Pronađen je na osnovu brojnih saznanja građana, koji su kontaktirali porodicu i policiju naveli na pravi trag.

- Marko je sa sobom poneo pasoš, zdravstvenu knjižicu, laptop, nešto garderobe i svoj isteki za kičmu od kog se nije odvajao. To nam je davalo nadu da ne pomislimo na najgore. Pokazivao je želju da se osamostali. Jesenas je hteo da nađe stan. Bio je u Negotinu skoro dva meseca i pretprošlog ponedeljka uveče se vratio u Beograd - kažu Markovi roditelji i dodaju da poštuju želju svog sina da se osamostali i da će mu, ukoliko želi, u tome pružuti svu pomoć i podršku.

Podsećamo, Marko je bio nedostupan u ponedeljak uveče, kada je majka pokušala da ga kontaktira. Ipak, u ranim jutarnjim časovima narednog dana, u utorak oko 00.35 stigla joj je poruka da je Marko dostupan. Tada mu se obratila porukom, a već u prepodnevnim časovima, oko 10, 11 dobila je uznemirujuć poziv starijeg sina.

- Poslala sam mu 4.000 danara oko pola sedam. Želela sam da ga obavestim i bio je nedostupan, da bi u ponedeljak na utorak noću oko 00.35 meni stigla poruka da je dostupan. Ja sam mu samo onako poslala: 'Sinko, zašto se ne javljaš?' Nisam htela da ga zovem, bilo je kasno. Međutim, sutra oko 10, 11 zove me stariji sini saopštava mi da Marka nema - rekla je u četvrtak majka za Telegraf.rs.

Kazala je da se stariji sin uplašio i da je želeo da obije sobu. Utom su se roditelji otisnuli put Beograda. Kada su ušli u sobu, koju je mlađi Marko zaključavao, otkrili su da je sa sobom poneo i stvari.

Kako saznajemo, roditelji su u ovim trenucima sa Markom.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    6. mart 2020 | 14:24

    Svašta!!! pa zar je bilo teško da roditeljima kaže da hoće da se osamostali a ne da ljude stresira i dovodi u haos,iz priče se vidi da su ljudi razumni i da hoće da mu pomognu i pruže podršku,da ne pričam što se poteže policija.

  • Zorka

    6. mart 2020 | 15:22

    Zar niste primetili u tekstu recenucu "zakljucavao je sobu" a ziveo je sa starijim bratom, ta recenica mnogo govori o odnosu sa bratom. Tako da citajte izmedju redova, svasta moze da see nadje.

  • Veteran

    6. mart 2020 | 14:03

    Jel ume taj Klipan da se javi!??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA