Vučić se zakašljao dok je govorio na konferenciji: "Ne brinite, samo sam se zagrcnuo"

Znam da bi mnogi voleli da je nešto drugo u pitanju, ali nije - rekao je Vučić i zatim nastavio da odgovara na pitanja novinara.

  • 30

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakašljao se danas za govornicom tokom konferencije za medije koju je održao posle sastanka državnog vrha sa lekarima, posle čega je poručio prisutnima da ne brinu, jer nije u pitanju korona virus.

- Ne brinite, prošli put sam imao kijavicu, a sad sam se samo zagrcnuo. Znam da bi mnogi voleli da je nešto drugo u pitanju, ali nije. Kako kaže naš narod, neće grom u koprive - rekao je Vučić i zatim nastavio da odgovara na pitanja novinara.

Vučić izjavio je danas da se sve odluke usmerene na borbu protiv korona virusa donose na osnovu stavova najstručnijih ljudi, a ne političara.

Vučić je, na vanrednoj konferenciji za štampu posle sastanka državnog vrha, vlade i svih nadležnih ljudi u sistemu, kazao da je u ovom trenutku za 12 lica u Srbiji potvrđeno da je zaraženo.

- Sve što smo rekli na prvoj konferencij za novinare ukazujući na neophodnost ozbiljnog i odgovornog pristupa, ali i poziv građanima da ne paniče i ne pokazuju strah pokazalo se u potpunosti opravdanim - kazao je on.

(Telegraf.r)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ver

    11. mart 2020 | 16:59

    Svaki skup naroda treba ukinuti da ne dođe do bilo kakcog virusa.

  • Ana

    11. mart 2020 | 19:19

    Vucic se odgovorno ponasa prema svom narodu, a ume i da se nasali na svoj racun.

  • Lara87

    11. mart 2020 | 17:59

    Veoma odgovorno ponašanje predsednika Vučića u ovoj situaciji. A to što mu je opozicija pomislila, ne daj Bože nikome....!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA