≫ 

Dve prosidbe na folklornom nastupu: Pali su na kolena pred devojkama, a onda su se svi izgrlili

"Zaledila sam se i ništa drugo oko sebe tog momenta videla nisam!" - izjavila je Ivana Repija jedna devojaka ove priče

  • 1
Prosidba Printskrin: Youtube

Publika, koja je pre nekoliko dana pratila koncert KUD "Branko Radičević" iz Beške prisustvovala je lepoj i romantičnoj, u svakom slučaju, nenadanoj sceni na pozornici.

Desilo se to na samom kraju nastupa kada su dvojica drugara iz ansambla kleknuli pred izabranicama svog srca, otvorili kutijice sa prstenjem i zamolili da im kažu "Da zauvek", prenosi portal I Love Zrenjanin.

- Najpre sam mislila da me Sale vuče na drugu stranu, jer sam pogrešila prilikom igranja, ali ugledavši crvenu kutijicu sa prstenom koju je držao ispred mene klečući, zaledila sam se i ništa drugo oko sebe tog momenta videla nisam! - izjavila je Ivana Repija jedna od glavnih devojaka ove priče.

Zanimljiva je istorija zabavljanja ovo dvoje ljudi, koje je zasada krunisano veridbom. Sale, odnosno Aleksandar Ekreš i Ivana su se prvi put sreli na jednom seminaru 2010. godine. Posle toga se nisu videli godinu dana sve do sledećeg seminara kada su i započeli vezu. Ekreš je vodio folklorni ansambl u Elemiru, a danas je sa Ivanom zajedno u zvanično jednom od najboljih folklornih ansamabala Vojvodine KUD "Branko Radičević" Beška.

- Nedavno smo proslavili 9. godišnjicu zabavljanja i moram priznati imala sam trunku sumnje da će možda uslediti nešto poput prstena, međutim, kako bi naša priča bila smisleno zaokružena, Sale se dosetio da je planirani koncert idealna prilika za prosidbu - kaže.

Priča postaje još zanimljivija jer se Sale dogovorio sa svojim drugom Aleksandrom Radenovićem (Kiki), takođe aktivnim članom folklornog ansambla, zaključivši da obojica već imaju spremno prstenje i čekaju pravi momenat za prosidbu. Kikijeva devojka Dunja Mačkić, takođe je dugogodišnji član KUD-a.

U samoj završnici koncerta - na bisu, i na premijernom izvođenju nove koreografije na repertoaru, odjednom, umesto da Dunja i Ivana završe igru na mestima koja su im određena, Sale povlači Ivanu, a Kiki Dunju na sredinu scene, ispred svih, na rampu, gde su istovremeno, u skladu sa melodijom i ritmom kleknuli ispred njih.

Video: Dve veridbe na Marijinom spektaklu! Pevačica priredila još jedno nezaboravno veče u Sava centru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сале

    12. mart 2020 | 16:58

    Јад и беда мушког рода.Зашто клечати пред женом при просидби? Какво понижавање,која будалаштина.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA