• 0

Od danas još 10 dežurnih telefonskih linija za sva pitanja o korona virusu

Građani ih mogu dobiti pozivanjem broja telefona 011/2684-566

  • 0
Kol centar, operateri, telefonistkinja, telefoniranje, call centar,

Foto: Shutterstock

S obzirom na veliku potrebu građana za informacijama u vezi sa novim korona virusom COVID-19, od danas je otvoreno još deset dežurnih telefonskih linija koje građani mogu dobiti pozivanjem broja telefona 011/2684566.

Studenti Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu obratili su se Institutu za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut” u nameri da kao volonteri pomognu u informisanju građana.

Tim povodom, danas je više od pedeset studenata Medicinskog fakulteta, na edukaciji sa epidemiolozima, dobilo sve potrebne informacije o epidemiološkim i kliničkim karakteristikama infekcije novim korona virusom i preporuke o načinima postupanja za građane koji budu tražili savet i informacije putem dostupnih kontakt telefona.

Dežurni telefoni otvoreni su za građane svakog dana od 8 do 22 časa.

Pored toga, od sutra će u cilju komunikacije u vezi sprečavanja širenja korona virusa u funkciji biti i dodatnih više od dvadeset novih telefonskih brojeva, koji će biti objavljeni na sajtu Ministarstva zdravlja, Instituta za javno zdravlje Srbije i portalu covid19.rs.

Video: U Sremskoj Mitrovici izvršena dezinfekcija grada, formiran i kol centar za osobe iznad 65 godina

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima