Podrška zdravstvenim radnicima u Srbiji u doba korone: Izađite na terase u 20h i tapšite im

Oni zaslužuju aplauz ne svako veče, već po ceo dan

  • 7
Infektivna klinika Foto: ATA Images, Telegraf.rs

Svesnost građana u kakvoj su situaciji medicinski radnici u Srbiji ne izostaje danas u doba korona virusa u našoj zemlji.

U prilog tome govori činjenica da na društvenim mrežama kruži poruka da im se večeras u 20 sati, i svako naredne veče aplauzom pokaže zahvalnost za ono što rade za nas - osim što nas leče, izloženi su najvećem riziku da obole od ove nove pošasti koja je okovala svet, a od koje su u našoj zemlji obolele 83 osobe.

Narod se u toj poruci poziva da izađe na terase, balkone i prozore i zatapšu našim zdravstvenim radnicima.

- Svi koji se nađu na svojim terasama, balkonima, prozorima večeras u 20 sati neka zatapšu za naše medicinare. Svake večeri u 20 h. Večeras će ih možda biti malo ali svako veče će biti više ljudi. Pokažimo podršku za one koji izlaze u prve redove za nas. Malo solidarnosti i podrške puno znači - stoji u ovoj poruci u kojoj se moli da se deli dalje.

I učinite ovo.

Učinićemo i mi.

Redakcija Telegrafa.rs i sada tapše našim lekarima, medicinskim sestrama, tehničarima, epidemiolozima, infektolozima...

Video: Sledite uputstva Ministarstva zdravlja i smanjite rizik od zaraze korona virusom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    18. mart 2020 | 13:32

    Sad zasluzuju aplauz a pljuvali ste ih sve do neki dan.Nemaju oni nista od aplauza VI postujte naredjenja pa ce biti dobro i vama i medicinskim radnicima!

  • Kostavel

    18. mart 2020 | 14:00

    @Olja niko Vas netera da nosite bilo šta, ali to je više neka navika, ako si nekome nešto poklonio onda daj od srca, iz poštovanja,a nemoj pljuvati,Svi naši lekari, sestre,tehničari..... kompletno osoblje medecine su jedne Velike zvezde koji rade human posao,a Vi ste od rijaliti starleta, propalih pevača-pevačica sportista... napravili zvezde,Dajem im priznanje sa sav njihov rad ne samo sada nego i u prošlom i budućem radu,Veliki respekt i poštovanje Kompletnom medecinskom osoblju,

  • Jessy

    18. mart 2020 | 13:23

    Zasto?? Samo rade svoj posao za koji su plaćeni. Sami su izabrali tu struku. Niko jih nije terao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA