≫ 

Vučić: Želimo da vas vidimo zdrave, ne da pravimo mrtvačnice u "šatorima". U Srbiji 8 žrtava

Pratite uživo na portalu Telegraf.rs sve konferencije, prvi ćemo vas obavestiti o najnovijim odlukama

Činjenice:

* Potvrđenih slučajeva u zemlji: 528

* Broj preminulih u Srbiji: 8

* Broj izlečenih u Srbiji: 15

* Policijski čas traje 12 sati dnevno - od 17 do 5, bolnice čuva vojska

* Stariji od 65 godina u gradovima ne smeju da napuštaju stanove tokom celog dana

* Zatvoreni su tržni centri, ugostiteljski objekti, zabranjena šetnja parkovima

* Ukinut javni prevoz, specijalni prevoz samo za radnike

* Radi se sve veći broj testova, i domovi zdravlja spremaju svoje objekte za testiranje na korona virus

* Na Sajmu u Beogradu postavljeno 3.000 kreveta, danas u 14 sati ta bolnica počinje da radi

* Srbija nastavlja da pomaže građanima koji su ostali zarobljeni u inostranstvu da se vrate u zemlju

* Kineski lekari u Beogradu zadovoljni preduzetim merama, respiratora ima dovoljno

* U Beograd stigao još jedan avion sa pomoći za Srbiju

* Rešen problem nedostatka zaštitnih maski

* Građani neumorno iskazuju podršku zdravstvenim radnicima aplauzom u 20 sati

Najnovije informacije o stanju u regionu i svetu pratite u specijalnom blogu Telegraf.rs

Sve informacije o korona virusu u Srbiji nalaze se na sajtovima Ministarstva zdravlja i Instituta za javno zdravlje Batut", www.zdravlje.gov.rs i www.batut.org.rs, kao i na novom sajtu posvećenom samo ovom virusu www.covid19.rs.

Iz časa u čas:

22:00 - Jedna mala Kalina danas slavi 1. rođendan, ovako su joj komšije čestitale

Meštani naselja Dudovi u Obrenovcu napravili su svojoj malenoj komšinici Kalini iznenađenje za prvi rođendan. S obzirom na to da je policijski čas, komšiluk je izašao na terase višespratnice i uglas se zaorila rođendanska pesmica.

21:30 - Stigli Srbi iz Nemačke

Avion Er Srbije, koji je jutros odleteo u 10.15 sati za Berlin i prevezao nemačke građane u domovinu, vratio se večeras u Srbiju, dovezavši natrag Srbe koji su bili u Nemačkoj i nisu imali mogućnost da se vrate zbog vanrednog stanja i obustave saobraćaja.

Avion je doleteo iz Berlina, sa usputnim sletanjem u Frankfurtu.

21:00 - Stigao avion sa zaštitnim maskama

Avion Foto: Telegraf

U Beograd je sleteo transportni ruski avion koji nosi 3,5 miliona epidemioloskih maski N95, kupljenih u Kini.

Maske je obezbedila Vlada Srbije.

20:30 - Aplauz za naše lekare

Gromoglasni aplauz, podrška srpskim lekarima i medicinskim sestramai tehničarima, koji se bore za zdravlje i živote svih onih koji, nažalost, nemaju priliku da sede kod kuće, ni ovoga puta u Beogradu nije izostao.

Ljudi su izašli na svoje terase i podržali svoje sugrađane u belim mantilima.

Na Banovom brdu začula se i truba.

19:20 - Završeno obraćanje predsednika i premijerke

Apel najstarijima

- Ne izlazite molim vas, želimo da vas vidimo zdrave, a ne da pravimo mrtvačnice u šatorima, kao što je to slučaj u SAD - rekao je predsednik Vučić na konferenciji za medije, koja je protekla  u tonu apela najstarijima da strogo poštuju mere borbe protiv korona virusa.

Sve o večerašnjem obraćanju predsednika i premijerke možete da pročitate OVDE.

17:11 - Uhapšena vlasnica lokala kod Novog Sada: Ugostiteljski objekat bio otvoren za vreme vanrednog stanja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su M. V. (44), iz okoline Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, saopštila je danas novosadska policija.

17:10 - Sleteo avion iz Berlina sa srpskim državljanima

Avion Er Srbije JU 4351 sa srpskim državljanima iz Nemačke, sleteo je danas po podne na beogradski aerodrom "Nikola Tesla".

Avion je sleteo nešto pre 17 sati, sa 174 putnika iz Berlina, među kojima su se u Srbiju vratila i 24 medicinska radnika.

16:15 - Preminula još jedna osoba od korona virusa

Uprkos višednevnoj intenzivnoj borbi lekara i drugog medicinskog osoblja, na Klinici za infektivne bolesti Kliničkog centra Vojvodine (KCV)danas popodne je preminuo 62-ogodišnji pacijent iz Kikinde inficiran korona virusom saopštila je ova medicinska ustanova.

16:10 - Dačić: U Srbiju letom iz Nemačke stižu i medicinski radnici

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da će se letom Er Srbije iz Nemačke danas u Srbiju vratiti i 24 medicinskih radnika.

15.43 - Vučić ponovo pozvao građane da se prijave za volontiranje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas, i putem svog zvaničnog Instagram profila, pozvao građane da se prijave za volontiranje i time doprinesu borbi protiv korona virusa.

15.22 - Najviše obolelih u Beogradu, Valjevo ga prati: Na respiratorima je 45 pacijenata

Darija Kisić-Tepavčević, zamenica direktora Instituta za javno zdravlje Batut je, na konfrenciji za medije koja je počela u 15 časova, navela da su u 35 gradova širom naše zemlje potvrđeni slučajevi novog korona virusa.

Kako je navela, i dalje najviše zaraženih ima u Beogradu, i taj broj iznosi 219.

Drugo žarište virusa COVID19 je Valjevo, gde ima 45 inficiranih, a posle njega je Ćuprija, u kojoj je kod 41 osobe potvrđen korona virus.

15.00 - Još 71 obolela osoba od korona virusa u Srbiji: Do sada ukupno zaraženo 528

U Republici Srbiji su do 15 časova 27. marta registrovana ukupno 528  slučaja korona virusa. Još jedna osoba je preminula, pa se broj žrtava popeo na osam.

14.30 - Požarevljaninu dve godine zatvora za kršenje samoizolacije

Osnovni sud u Požarevcu izrekao je danas još jednu osuđujuću presudu, kojom je okrivljenog iz mesta Žabari osudio na dve i po godine zatvora jer je po povratku iz inostranstva, prekrišio meru obavezne samoizolacije.

Sud mu je takođe danas produžio pritvor do pravosnažnosti presude, odnosno do upućivanja na izdržavanje kazne, rekla je Tanjugu sudija i portparol suda Dragana Jevremović Todorović i dodala da je ovo prvostepena presuda na koju postoji pravo žalbe.

14:23 - Vučić podržao dogovor Trampa i Sija 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podržao je danas razgovor i dogovor predsednika SAD Donalda Trampa i kineskog predsednika Si Ðinpinga da ulože zajedničke napore u borbi protiv virusa korona

14:19 - Trudnica iz Valjeva zaražena korona virusom upravo se porodila u GAK "Narodni front"

U Ginekološko-akušerskoj klinici "Narodni front" danas u 13.40 sati  porodila se trudnica iz Valjeva, kojoj je juče ustanovljeno da ima korona virus.

Srećna mama koja nije imala nikakve simptome COVID-a 19, ali je testirana jer je bila u kontaktu sa inficiranom osobom, na svet je donela zdravog dečaka, teškog 3.750 grama.

13.40 - Brnabić obišla privremenu bolnicu na sajmu

Premijerka Srbije Ana Brnabić obišla je danas halu Beogradskog sajma u kojem će biti smeštene osobe sa blažim simptomima korona virusa.

Sobe su sada odvojene separatorima, a svaki od kreveta ima individualne kasete, dok svaka soba ima i čiviluk. Ispred su postavljeni stolovi i stolice, na kojima pacijenti mogu da se druže i komuniciraju.

13.25 - Od danas kreće ubrzanje zaraze korona virusom, a u petoj nedelji epidemija stiže do vrha

Epidemiolog Predrag Kon, član kriznog štaba za borbu protiv korona virusa  na veb konferenciji Foruma pacijenata Srbije "Tu smo" rekao je da su što se epidemije ove bolesti u našoj zemlji tiče dve naredne nedelje najžešće. On je objasnio da je naredna , četvrta nedelja najbitnija, tada se, kako je rekao očekuje, najjače ubrzanje, dok će u u petoj nedelji polako epidemija doći do vrha. Eventualno, kako je rekao može da se desi da se taj tok  produži zbog preduzetih mera.

12.33 - Počela distribucija prvih 10.000 litara domaćeg alkohola: Prvo stiže u bolnice

Upravo se isporučuju i prvi paketi ove toliko tražene robe ovih dana. Župa Aleksandrovac prozvodi alkohol od 75 %, a prve isporuke krenule su u KC i KBC koji primaju zaražene od virusa korone.

Alkohol od 75 procenata se pravio u Aleksandrovcu u Župi poslednjih nekoliko dana. A krenuo je danas u pakovanjima od dve litre

12.23 - Tri godine zatvora za kršenje samoizolacije: Izrečena prva presuda putem Skajpa

Osnovni sud u Dimitrovgradu osudio je danas S.Z. (38) iz Niša na tri godine zatvora zbog kršenja mere obavezne samoizalcije, nakon povratka iz inostranstva.

Ovo je maksimalna kazna za krivično delo za koje se okrivljeni tereti - “nepostupanje po zdravstvenim propisima u vreme epidemije".

12.15 - Prvi smrtni slučaj od korona virusa u Šapcu: Preminuo muškarac (62)

Muškarac star 62 godine iz Šapca nije došao iz inostranstva,  sa respiratornim tegobama koje nisu ukazivali na definiciju slučaja javio se lekaru pre tri dana (23. marta). Njemu se zdravstveno stanje pogoršalo zbog čega je dva dana kasnije hospitalizovan u šabačkoj bolnici gde je tokom noći preminuo na infektivnom odeljenju.

11.52 - Pančevo pokrenulo dezinfekciju zgrada, slede ulice

Grad Pančevo je obezbedio besplatno dezinficijent natrijum hipohlorid za dezinfekciju liftova, ulaza i hodnika zgrada, a sa dezinfekcijom ulica počeće se čim temperatura vazduha to dozvoli, potvrdio je danas direktor JKP Higijena Aleksandar Stevanović.

11.42 - Nastavlja se dezinfekcija javnih površina u Beogradu

JKP “Gradska čistoća” nastaviće danas opsežnu akciju dezinfekcije javnih površina koje su u nadležnosti tog preduzeća i svih prilaza zdravstvenim ustanovama.

Marija Milošević iz JKP “Gradska čistoća” rekla je u uključcenju za TV Prva da je prethodne nedelje počela dezinfekcija javnih površina, ali da se tom opsežnom akcijom stalo jer je prethodnih dana temperature bila ispod četiri stepena.

GRADONACELNIK DZ DEZINFEKCIJA Foto: Tanjug/Beoinfo

11.40 - Hapšenje u ugostiteljskom objektu kod Valjeva

Policija u Mionici je uhapsila S. B. (48) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Ona je navodno služila piće gostima u svom ugostiteljskom objektu u Mionici, čime je prekršila meru zabrane rada ugostiteljskih objekata u vreme vanrednog stanja, saopštila je Policijska uprava Valjevo.

Određen joj je pritvor od 30 dana.

11.38 - Prvo suđenje putem skajpa u Dimitrovgradu za kršenje mera

Prvo suđenje okrivljenom za kršenje mere samoizalcije počelo je danas putem skajpa u Osnovnom sudu u Pirotu.

Okrivljeni nije priveden u sud već se njegovo saslušanje odvija preko skajpa - video vezom između suda i pritvorske jedinice u Pirotu, rečeno je Tanjugu u tom sudu.

Tužilaštvo traži od suda da ovog okrivljenog osudi na maksimalnu kaznu za ovo krivično delo - tri godine zatvora. On se nalazi od 20. marta u posebnoj pritvorskoj jedinici u Pirotu.

Korona virus plakat Foto: covid19.rs

11.37 - Odložene Evropske univerzitetske igre u Beogradu

Evropske univerzitetske igre, koje su bile planirane za period od 12. do 25. jula u Beogradu, zbog pandemije virusa korona odložene su za leto 2021. godine.

Evropsko udruženje univerzitetskog sporta (EUSA) u saradnji sa Organizacionim odborom 5. Evropskih univerzitetskih igara Beograd 2020, doneli su odluku da se zbog posledica epidemije COVID-19 Igre odlože.

11.35 - Sud u Leskovcu novčano kaznio šest osoba zbog kršenja zabrane kretanja

Sudija Prekršajnog suda u Leskovcu izrekao je novčane kazne u iznosu od 50.000 dinara za šest osoba koje je policija tokom prethodna dva dana zatekla na ulicama za vreme zabrane kretanja na javnom mestu.

U Leskovcu je izrečena novčana kazna za osobe starosti 80, 73, 70, 67 i 45 godina, i u Lebanu za osobu starosti 78 godina, saopštila je Policijska uprava Leskovac.

11.33 - Odleteo avion za Berlin i Frankfurt po građane Srbije

Aerodrom Nikola Tesla, Beograd, koronavirus, vanredno stanje Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Avion Er Srbije A320 odleteo je u 10.15 sati za Berlin, objavljeno je na sajtu beogradskog aerodroma "Nikola Tesla.

Prema informacijama Tanjuga, avion je odvezao 144 nemačkih državljana, a vratiće ukupno oko 170 naših građana iz Berlina i Frankfurta.

Avion stiže u Berlin oko 12 sati, zatim sleće u Frankfurt oko 14, a očekuje se da u Beograd stigne u 16.45 sati.

11.31 - U Kliničkom centru Vojvodine 20 zaraženih korona virusom, petoro na respiratoru

Na Klinici za infektivne bolesti Kliničkog centra Vojvodine (KCV) trenutno se leči 20 pacijenata kod kojih je potvrđeno da su oboleli od virusa COVID - 19, od čega je petoro u izuzetno teškom stanju i njihovo lečenje zahteva primenu mehaničke ventilacije, saopštio je KCV.

Klinički centar Vojvodine Klinički centar Vojvodine / Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

11.26 - Na ulazu u Sloveniju iz Italije čeka 100 srpskih kamiona

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović pozvala je danas hrvatskog i slovenačkog kolegu da učine sve iz njihove nadležnosti kako bi se rešio problem dugog čekanja kamiona na graničnim prelazima.

U ovom trenutku na izlazu iz Srbije za Hrvatsku, na graničnnom prelazu Batrovci-Bajakovo, čeka oko 300 kamiona u koloni od pet do šest kilometara. Reč je o srpskim, turskim, bugarskim, kamionima iz BiH i makedonskim kamionima prevashodno.

Na ulazu u Sloveniju iz Italije, na graničim prelazima Gorica i Sežana, čeka oko 100 srpskih kamiona.

11.21 - Priznali krivicu i kršenje policijskog časa, pa zaključili sporazume sa tužilaštvom u Beogradu

Dvoje uhapšenih pre dva dana zbog vređanja policije i kršenja policijskog časa priznali su krivicu iz zaključili sporazume sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu na osnovu kojih su vec pravosnažno osuđeni.

M. N (27) je na osnovu sporazuma osuđena na šest meseci kućnog zatvora, a G.Z. (37) je dobio uslovnu kaznu zatvora od šest meseci sa rokom provere od dve godine, saopšteno je iz tužilaštva.

10.55 - Cucić: Nema zaraženih migranata

Komesar za izbeglice i migracije Vladimir Cucić izjavio je danas da u prihvatnim centrima za migrante nema zaraženih novim virusom korona, kao ni onih koji su sumnjivi ili moraju u izolaciju.

10.50 - U Obrenovcu četiri potvrđena slučaja zaraze

U Obenovcu su do sada potvrđena četiri slučaja zaraze korona virusom u različitim mesnim zajednicama na teritoriji te opštine, gde su sprovedene sve propisane medicinske mere u tim domaćinstvima, kaže predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković.

On je u uključenju za TV Prva rekao da se nastoji da kompletna mreža kontakata potvđenih slučajeva korona virusa bude u samoizolaciji i u narednom periodu testirana, prenosi Tanjug.

Javno slušanje o kvalitetu vazduha, Skupština Srbije (sleva) Goran Trivan i Miroslav Čučković / Foto: TANJUG / RADE PRELIC

10.48 - Đurić: Nema nestašice namirnica na KiM

Vlada Srbije postarala se da nema nestašica osnovnih životnih namirnica u srpskim sredinama na KiM, izjavio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić.

- Mi smo uspostavili crvenu liniju, kanal komunikacije sa privremenim institucijama u Prištini i omogućili da stignu i saniteti i medicinski gasovi i materijali i druge potrepštine - rekao je Ðurić, prenosi Tanjug.

10.44 - Ljajić: 905 građana prijavilo nestašicu i povišene cene, nepravilnosti utrvrđene u 27 slučajeva

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da su u 27 slučajeva utvrđene nepravilnosti, odnosno da su cene nekih proizvoda bile više od cena koje su donete odlukom vlade i dodao da je naloženo vraćanje tih cena na prethodni nivo.

To se pre svega odnosi na limun, jabuke, đumbir, ali i alkohol, zaštitnu opremu, maske i rukavice.

On je dodao da se kol centru do juče javilo 905 građana, odnosno toliko je bilo poziva, a građani su se uglavnom žalili na nedostatak dezinfekcionih sredstava i zaštitne opreme, ali i na više cene južnog voća.

Srpski štand - sajam izvoza EXPO u Šangaju Foto: Milena Đorđević

10.42 - U Pčinjskom okrugu 13 obolelih, dvoje medicinski radnici iz Surdulice i Vranja

Ukupan broj obolelih od novog virusa korona u Pčinjskom okrugu porastao je na 13, saopšteno je na sajtu grada, prenosi Tanjug.

Od ukupnog broja potvrđenih, dve osobe su medicinski radnici i to jedna osoba iz Specijalne bolnice za plućne bolesti u Surdulici i jedna iz Zdravstvenog centra u Vranju.

10.37 - Kon upozorio: Naredne dve nedelje najžešće

Epidemiolog Predrag Kon koji je istakao da je naredna, četvrta nedelja najbitnija kada se očekuje najjače ubrzanje, dok će u u petoj polako epidemija doći do vrha. Eventualno, kako je rekao, može da se desi da se kasnije produži zbog preduzetih mera.

U naredne dve nedelje stalno će biti povećanjavanje obolelih  i smrtnih slučajeva, nažalost, rekao je on.

Situacija je očekivana. Nažalost takva kakva jeste. Pretnja i dalje postoji. Jako je važno posebno u naredne dve nedelje gvozdena disciplina - kaže dr Kon.

Predrag Kon Printskrin: Youtube/Forum pacijenata Srbije

10.32 - Porodila se Nišlijka sumnjiva na korona virus

Nišlijka J. T. (37), čiji je suprug u izolaciji zbog sumnje da je zaražen Covidom 19, dobila je noćas devojčicu, a porođajni zahvat izveden je uz stroge mere propisane za zaštitu medicinskog osoblja od ovog virusa.

Porodilište, ginekologija Foto: D. K.

10.21 - U Kraljevu dvoje obolelih od korona virusa

U Kraljevu je kod još jedne osobe zvanično potvrđen pozitivan rezultat na virus korona, rekao je direktor kraljevačkog Zavoda za javno zdravlje Aleksandar Macan, što čini da u tom gradu sada zvanično ima dva zaražena.

Kraljevo, bolnica Foto: RINA

10.18 - Policijski čas nije poštovalo 90 osoba, meru samoizolacije prekršilo 30 građana

Tokom zabrane kretanja od 17 časova juče do pet sati jutros, procesuirano je 90 osoba koje nisu poštovale policijski čas, a meru samoizolacije je prekršilo oko 30 osoba, javlja TV Pink.

Tokom trajanja vanrednog stanja, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu dobilo je rešenje o zadržavanju za 27 osoba i to zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima u vreme epidemije, nedozvoljne trgovine, droge, napada na policajce i učestvovanja u tuči, prenosi Tanjug.

Za tri osobe od 27 je određen pritvor, tri se brane sa slobode, a ostali su odmah pravosnažno osuđeni na osnovu sporazuma o priznanju krivice.

BEOGRAD POLICIJSKI CAS PROVERA Foto: Tanjug/Rade Prelić

10.14 - Ljajić o šteti u turizmu: Za prvih pet meseci manji priliv za 220 - 250 miliona evra 

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas, govoreći o šteti u turizmu zbog situacije sa korona virusom, da će prema nekim procenama u prvih pet meseci devizni priliv biti manji između 220 i 250 miliona evra.

Svi aranžmani otkazani do 1. juna, prenosi Tanjug.

10.12 - Za vreme vanrednog stanja u Srbiji 892 građana ostalo bez posla

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević izjavio je danas da ukoliko u vreme vanrednog stanja zaposleni u privatnom i državnom sektoru dobiju otkaz na zakonit ili nezakonit način, mogu o tome da obaveste Nacionalnu službu za zapošljavnje (NSZ), ostvare svoja prava i naknadu.

Ðorđević je kazao da se ti građani mogu obratiti elektronskim putem na sajtu Ministarstva za rad i NSZ, dodajući da se od ponedeljka na taj način obratilo 892 ljudi koji su ostali bez posla, prenosi Tanjug.

Vanredna sednica Socijalno-ekonomskog saveta (SES), Foto: Tanjug/Sava Radovanović

10.00 - Dom zdravlja u Novom Sadu prvi počinje sa testiranjem pacijenata sumnjivih na virus 

Dom zdravlja u Novom Sadu prvi je dom zdravlja u Srbiji koji će od danas početi da radi testiranje pacijenata sumnjivih na korona virus, izjavio je direktor Doma Veselin Bojat.

On je za TV Prva rekao da su zaposleni obučeni kako se uzima bris u slučaju sumnje na zarazu COVID-19 u Institutu za javno zdravlje Vojvodine, prenosi Tanjug.

- Ne treba građani sad da pohrle u resporatorne centre. Radiće se testiranje kod osoba koje su ranije bile proglašavane sumnjivim ili vrlo verovatno zaraženim - rekao je Bojat dodajući da su od ponedeljka do danas lekari obavili više od 14.000 poziva.

9.00 -  Srđan Predojević poslao je snažnu poruku maskom koju je stavio na lice - u bojama srpske zastave

8.30 - Kako je Valjevo sa 90.000 stanovnika postalo srpski Vuhan, žarište korone? Sve je počelo na proslavi

Skoro polovina zaraženih korona virusom je iz Beograda, ali ako se gleda u odnosu na broj stanovnika, onda je Valjevo sa 46 pacijenata glavno žarište ove bolesti u našoj zemlji. Prestonica, naime, statistički beleži jednog obolelog na oko 10.800 stanovnika, a Valjevo ima jednog zaraženog na 1.200 svojih žitelja!

8.15 - Mijodrag odrešio slamaricu da bi pomogao ljudima u epidemiji korone: Ovako je štedeo ceo život

- Znam da su neki stari nemoćni u ovoj situaciji, da nemaju za šta da kupe ni lekove, ni hranu i zato mi nije žao da dam ono što sam tokom svog dugog rada uštedeo. Nadam se da će ovih sto hiljada dinara bar malo pomoći ugroženima - izjavio je Mijodrag.

Mijodrag Bajić Foto: RINA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Magdalena

    27. mart 2020 | 11:41

    Podrska svim trudnicama i porodiljama u ovom trenutku. Treba izdrzati pritisak oko citave ove price.

  • Realan

    27. mart 2020 | 12:20

    Cuj 847? 847 ljudi ostalo bez posla? Kojom racunicom? Ja sam bez plate, ne znam da li sam bez posla... to cu videti kad ovaj cirkus prodje... jeste mene racunali u tih 847?

  • Muki

    27. mart 2020 | 11:32

    Kad se pogleda broj umrlih i broj izlečenih i nije strašno ko što se predstavlja, najbolje slušati savet ostati kući, do prodavnice i nazad kući i ne treba nikakav policijski od 24h, a ne da se šetkaju. Zbog takvih što se šetkaju i hoće da uvedu 24h.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA