Kompanija Nectar donira 5 miliona dinara za nabavku testova za dijagnostiku COVID -19

Sad je trenutak da svi damo svoj maksimum kako bismo iz ove bitke izašli kao pobednici

  • 1
nectar logo

Foto: Nectar

27. 3. 2020. kompanija Nectar pridružila se akciji i apelu Privredne komore Srbije i donirala 5 miliona dinara za nabavku testova za dijagnostiku virusa COVID-19 u želji da pomogne u meri u kojoj je moguće da se što pre efikasnim merama spreči dalje širenje i sačuvaju životi naših građana.

- Solidarnost i zajedništvo u ovom momentu su veoma važni. Donacijom kroz našu Nije svejedno fondaciju, želimo da doprinesemo (u meri kojoj možemo) našem zdravstvenom sistemu u ovom trenutku koji je sad, kad vodimo bitku sa vremenom, presudan. Verujemo da su solidarnost i humanost najbolji mogući način za očuvanje zdravlja i života naših građana. Sad je trenutak da svi damo svoj maksimum kako bismo iz ove bitke izašli kao pobednici - ističe direktor kompanije Nectar, Mihailo Janković - Važno je sada više nego ikada da pokažemo prvo sebi, a onda i svima u našem okruženju da NIJE SVEJEDNO kako reagujemo, kako se ponašamo i kako štitimo sebe i druge.

Kompanija Nectar će donacijom svojih proizvoda pomoći i volonterskim centrima širom Srbije koji ovih dana vredno asistiraju našim starijim sugrađanima, ali rade i na pakovanju i distribuiranju humanitarnih paketa ugroženim građanima u našoj zemlji.

Nectar Grupa će pratiti svakodnevno situaciju u zemlji i truditi se da i dalje odgovori na apele, u skladu sa mogućnostima.

Zbog trenutne krize izazvane pandemijom virusa COVID-19 u kojoj se našao čitav svet, ali i tržišta na kojima posluje Nectar grupa, aktiviran je čitav niz mera kako bi se zaštitili pre svega  zaposleni, ali i kako bi se obezbedio nesmetani proces proizvodnje i snabdevanja za sve potrošače.  Svi zaposleni daju svoj maksimum uz sve mere predostrožnosti koje su podignute na najviši nivo, da proizvodnja uz najviše standarde kvaliteta, funkcioniše stabilno i bezbedno, kao i lanac snabdevanja, logistike i isporuke proizvoda.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👌🏼

    27. mart 2020 | 13:13

    Bravo Nektar, divnu ste, zato kupujem vase proizvode rado jer su OK.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA