Član GU Zrenjanina u teškom stanju, zaražen korona virusom: Bio na sednici gde niko nije imao maske

- Sve mere su strogo poštovane - tvrdi Saša Santovac, zamenik gradonačelnika Zrenjanina

  • 0
Gradska kuca zrenjanin Foto: Google Maps

Član Gradske uprave Zrenjanina Pero Pilipović sinoć je hospitalizovan u Kliničkom centru Vojvodine zbog komplikacija usled zaraze korona virusom i nalazi se u teškom stanju, prenosi Kurir.

- Čekamo da dobijemo izveštaj od bolnice i policije, nakon čega ćemo se obratiti zvaničnim saopštenjem o svemu. Kolegi Pilipoviću svi želimo brzo ozdravljenje - rekao je zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac.

On je potvrdio da je Pilipović bio na sednici Gradskog veća 16. marta, ali je dodao da su sve mere opreza na njoj bile poštovane.

Sve mere strogo poštovane?

- Da, da sve mere su strogo poštovane, a tog dana smo uveli i kontrolu i dezinfekciju svih koji ulaze u Gradsku kuću - rekao je Santovac.

Sudeći po fotografijama koje je zabeležila lokalna KTV televizija, očigledno da niko od prisutnih nije imao ni masku, ni rukavice.

Takođe, Gradsko veće je nastavilo neometano sa radom i narednih dana, a u više navrata je zasedao i Gradski štab za vanredne situacije u kom se između ostalih nalazi i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta

Video: Zašto se na rezultate čeka 5 dana, da li Srbija ima dovoljno testova za koronu i soba u bolnicama?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA