≫ 

"Jedini sam pacijent u Kragujevcu koji je pobedio koronu bez lekova": Mladi bokser nokautrao virus

Mladi Pavle Sekulović poslao je snažnu i emotivnu poruku

  • 21
Pave Sekulović

Pave Sekulović Foto: Facebook/Pavel Smith

Mladi bokser, Pave Sekulović, iz Paraćina došao je u Srbiju iz Švedske, a da je pozitivan na koronavirus utvrđeno je 18. marta. Sada više ne pokazuje znake opake bolesti, a lekari kliničkog centra u Kragujevcu su šokirani brzinom njegovog oporavka.

Mladi Pavle Sekulović poslao je snažnu i emotivnu poruku svima onima koji su bili u situaciji koja je i njega snašla.

Pave Sekulovic

Pave Sekulovic Printsrkin: Instagram

- Pobedio sam koronavirus i potpuno sam zdrav već danima. Održao sam obećanje da će me pamtiti pre kao prvog izlečenog, nego kao prvog zaraženog u Paraćinu. Zato što sam se oporavio u rekordnom roko, doktori još uvek ne smeju da me testiraju jer je potrebno da prođe određeno vreme od prvog testa do drugog, pa za njih nisam zvanično zdrav. Do ponovnog testiranja sam još uvek zatvoren u strogom karantinu u Kragujevcu sa ostalim pacijentima obolelim od korone. Jedini sam pacijent u Kragujevcu koji je pobedio koronu bez lekova i koji trenira u sobi sa bolesnicia svaki dan - napisao je on na društvenoj mreži Instagram.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta: https://www.telegraf.rs/covid-19

Video: Lepa vest iz Italije: Lekari pozdravljaju izlečenu pacijentkinju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA