≫ 

Oko 50 obolelih u Ćupriji, četvrta žrtva korone iz ovog grada: Preminula žena, imala je probleme

Ona je sve vreme bila na respiratoru, imala je punu negu u bolnici, ali njen organizam nije uspeo da se izbori sa COVID-om

  • 8

U Zemunskoj bolnici kasno juče od korona virusa umrla je D. S. (68) iz Ćuprije, bankarka u penziji. Kako je za Telegraf.rs ispričala njena drugarica, ona je sve vreme bila na respiratoru, imala je punu negu u bolnici, ali njen organizam nije uspeo da se izbori sa COVID-om.

- Predivna žena. Hronični je bolesnik. Imala je astmu, problem sa štitnom žlezdom i dijabetes - priča njena drugarica čije je ime poznato redakciji.

Četvrta žrtva

Prema njenim rečima, ona je četvrta žrtva iz Ćuprije, a peta ako se uračuna i urolog iz Paraćina koji je radio u Ćupriji.

- Umrle su dve bake, umro je N. Đ. i sad ona - dodaje naš izvor.

Naša sagovornica navodi da je telo nesrećne žene još u mrtvačnici u Deligradskoj ulici u Beogradu i trebalo bi u ponedeljak da bude dopremljeno kada bi ona trebalo da se isprati na večni počinak. Međutim, još je neizvesno da li će suprug i ostali članovi porodice moći da prisustvuju sahrani jer su u izolaciji.

- Može da se desi da budu u pratnji policije u kolima i da samo iz kola prisustvuju sahrani - kaže naša sagovornica.

Oko 50 zaraženih u okrugu

Prema rečima Verice Jovanović, direktorke Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut", Ćuprija je, pored Valjeva, jedno od žarišta korona virusa. U ovom okrugu ima oko 50 slučajeva, nešto su sumnje, a nešto su potvrđeni slučajevi, navela je ona na današnjoj konferenciji za novinare. Ona je napomenula da je reč o importovanim slučajevima.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta: https://www.telegraf.rs/covid-19.

Video: Kisić-Tepavčević o bolnici u Ćupriji: Neminovno je da će biti smanjen rad kapaciteta

Video: Pet novih smrtnih slučajeva od korona virusa

(Lj. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpkinja

    4. april 2020 | 17:39

    Ta divna zena je bila zena laf! Energična i pozitivna uvek!Bog neka joj podari mir... Amin

  • Lala

    4. april 2020 | 16:56

    Ne kontam. Cuprija 50 zarazenih i 4 smrtna slucaja. I ona je epicentar zaraze. U medjuvremenu Krusevac 49 zarazenih 4 smrtna slucajeva nije strasno nista. Neka mi neko objasni ovo molim vas.

  • Porodica

    4. april 2020 | 20:20

    Moja ujna je bila vrlo hrabra i dobra žena, jedno veliko srce i dobrota..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA