≫ 

Preminuo heroj iz strašne nesreće: Sugrađani se opraštaju od Neše Beladone, sumnja se na koronu

U oktobru 2018.godine, Neša Beladona je bio tihi heroj jezive saobraćajne nesreće na auto-putu kod Jagodine

  • 4

Heroj koji je spasio mnoge vozače sigurne smrti u velikom lančanom sudaru koji se desio na auto-putu u Jagodini 2018. godine, Nenad Đorović, u Ćupriji poznatiji kao Neša Beladona, preminuo je juče popodne, objavili su sinoć lokalni mediji, a ta informacija je potvrđena i za Telegraf. Kako sumnjaju prijatelji i rođaci, Đorović je preminuo od korona virusa

Prema našim saznanjima, bio je smešten u KBC "Dragiša Mišović", a simptomi su počeli oko 13. marta. Nezvanično, bio je u kontaktu sa zaraženom osobom iz Italije.

"U vremenu koje odnosi živote svako ime je važno, znano i neznano. Preminuo Nenad Đorović, poznatiji kao Neša Beladona. Ugledni privrednik, donator, član Privrednog saveta opštine Ćuprija i jedan od najvećih investitora u gradu. Nezvanično, preminuo je od posledica zaraženosti koronavirusom. Slava mu", navodi se u objavi TV Pomoravlje.

auto-put u Jagodini posle stravične nesreće Printskrin: Tanjug

Kako se navodi u komentarima na vest o njegovoj smrti, "Kakav apsurd, ceo život je posvetio nabavci lekova i snabdevanju bolnica da bi sad ostao bez leka za sebe. Laka ti zemlja, Nešo!"

U oktobru 2018.godine, Neša Beladona je bio tihi heroj jezive saobraćajne nesreće na auto-putu kod Jagodine, kada je poginulo sedam osoba.

On je tada izašao iz automobila u žutoj traci, sina poslao iz kola, dok je on izašao na deo auto-puta na kom nije bilo magle i mahao ljudima koji su mu dolazili u susret. Kako je ispričao, nije mu bilo svejedno,ali mozak mu je radio 300 na sat.

Kako je tada ispričao, čuo je nekoliko prasaka pre toga automobila koji su prošli pored njega.

Mnogi su mislili da maše jer mu treba pomoć pa su usporavali, a Đorović je bio siguran da bi mnogi stradali da nisu usporili i shvatili šta se dešava ispred.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta: https://www.telegraf.rs/covid-19.

Video: Teška saobraćajna nesreća na autoputu: Jedna osoba poginula oštećen automobil ministarke Joksimović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA