≫ 

Snimak iz Čačka, gde je ogromno žarište korona virusa: Ovako komšinice razmenjuju kiflice i pitu

Postavile su uže između balkona, a ono što žele da dostave jedna drugoj, stave u kesu, zavežu i tako spuštaju dok ne dođe do odredišta

  • 13

Da je u životu vrlo važno kakav komšiluk imate, dokazalo se i u ovoj vanrednoj situaciji zbog epidemije korona virusa. Sada kad su posete i druženja skoro svedena na minimum, dve Čačanke sa Keja ipak su pronašle način da jedna drugoj dodaju šta im treba.

- Između balkona smo postavile uže, ono što hoćemo da pošaljemo stavimo u kesu, zavežemo je i tako spuštamo dok ne dođe do odredišta - kaže kroz osmeh Živana Vujović.

Nekad se u kesi koja plovi užetom nađu osnovne namirnice, ali vrlo često dve komšinice razmene i ono što su pravile u svojim kuhinjama.

- Sada vremena za kuvanje ima na pretek, uvek smo navikli da delimo sa svojim komšijama, pa nas ni ova vanredna situacija ne zaustavlja. Često su tu kiflice, kolači, ali i neizbežna pita zeljanica - rekla je ova Čačanka.

(Telegraf.rs/RINA.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA