≫ 

U Jagodini 24 ljudi zaraženo korona virusom, među njima je i četvoro zdravstvenih radnika

Oni su adekvatno zbrinuti, a dvoje medicinara je na lečenju u Beogradu

  • 0
Dr Darko Miletić, direktor Doma zdravlja, Jagodina Direktor Doma zdravlja u Jagodini dr Darko Miletić, Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Direktor Doma zdravlja u Jagodini dr Darko Miletić izjavio je danas da su u ovom gradu na korona virus pozitivne 24 osobe, među kojima je četvoro zdravstvenih radnika.

- Oni su adekvatno zbrinuti, dvoje medicinara je na lečenju u Beogradu - rekao je Miletić, na konferenciji za medije, održanoj na otvorenom ispred Gradskog centra za socijalni rad u Jagodini.

- Sve službe Opšte bolnice i Doma zdravlja rade punim kapacitetom, a posle zatvaranje nekih odeljenja u Ćupriji i Paraćinu, zbrinjavamo i pacijente iz tih opština - rekao je Miletić.

I Vlada i Ministarstvo zdravlja i lokalna samouprava preduzeli su sve mere da imamo sve što nam je potrebno, da zaštitimo sebe, zaposlene i pacijente i ta saradnja je svakodnevna, dodao je Miletić.

- Pacijenti iz Ćuprije i Paraćina, koji dolaze u našu ustanovu nisu u velikom broju, trudnice i porodilje primamo sa celog Pomoravskog okruga, dolaze, ORL i ortopdeski slučajevi, činimo sve i činicemo da svi budu zbrinuti na pravi način - zaključio je Miletić.

Video: Kineski lekari apeluju na sprovođenje mera karantina i stavljanje epidemije pod kontrolu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA