Bolna poruka supruge veroučitelja preminulog od korona virusa: "Bio si anđeo koji je hodio zemljom"

- Prosto teško će biti nastaviti dalje, ali naš mali sin mi daje snagu. Završiću medicinsku, koju sam započela, i pomagati drugima - napisala je supruga veroučitelja iz Valjeva koji je najmlađa žrtva korone u Srbiji

  • 19
Predrag Jevtić Foto: Privatna arhiva

Nastavnik veronauke iz Valjeva Predrag Jevtić (39) preminuo je u KBC "Dragiša Mišović", njegova supruga je na lečenju u Beogradu, a sinčić od 14 meseci je, srećom, negativan.

On je najmlađa žrtva virusa u Srbiji, a njegova supruga se emotivnom porukom oprostila od njega.

Naime, u komentarima jedne od objava o njegovoj smrti na Fejsbuku jedna korisnica je priložila printskrin poruke njegove žene napisane u grupi na Vajberu, prenosi Blic. 

-  Mili moj Predraže, dušo moja, bio si anđeo koji je hodio zemljom i otišao si među anđele. Bila sam te nedostojna. Voleo si i ljubio ljude, čista i neiskvarena srca pristupao si svakome. Prosto teško će biti nastaviti dalje, ali naš mali sin mi daje snagu. Završiću medicinsku, koju sam započela, i pomagati drugima. Naš sin i posao će mi biti smisao života. Moliću se anđelima za tvoju čistu dušu. Oprosti mi za sve. Gospod neka te čuva, lepoto i moje sve - navela je udovica u emotivnoj poruci a prenosi Blic.

Vest da je umro ovaj veroučitelj, objavljena je na sajtu Eparhije valjevske, a Jevtić je iza sebe ostavio suprugu i četrnaestomesečnog sina, kao i majku, i sahranjen je u porodičnoj grobnici u selu Belić.

Bio je dugogodišnji nastavnik veronauke u izdvojenim odeljenjima OŠ "Mile Dubljević" Lajkovac.

Video: Kisić Tepavčević o novim žarištima korona virusa u Srbiji, Valjevu i Ćupriji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA