≫ 

U Srbiji koronom zaraženo 5.318 osoba, među njima i 7 beba: Od danas nove mere Vlade

 ≫ 

Korona virus u Srbiji odneo je ukupno 103 života, pune se bolnički kreveti

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Profa
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Tina

    16. april 2020 | 22:56

    Citam komentare i licno sam i ja bila poput vecine vas sto se tice ovog virusa, karantina i ostalog, sve dok nisam obolela od Covid-19. Mlada sam do 30 godina, zivimo u Francuskoj, najgore sto se i muz razboleo i deca (7 i 10 meseci), kada mi je doktor rekao vi ste zarazeni Korona Virusom, ja sam samo pitala da li i deca, rece i oni. Malo je opisati to moje stanje, jer je to bio pocetak prvih simptoma, strah i neznanje onoga sto me ceka iako sam u vrlo dobrom zdrastvenom stanju i nepusac sam me je plasilo. Doktor nas je sve pustio u kucnom karantinu uz obaveznu dozu 3000mg paracetamola na dan, meni i muzu i obavezno lezanje, maksimalno odmaranje. Prvi put sam se uplasila i za sebe i za svoju decu, beba je vec bila bolesna, njoj je bio 2 dan, ja sam odmah sutra dan dobila prve najgore simptome, bol i zar u plucima(koje me je pratilo svaki dan), nesnosan bol u glavi, kratak dah i neopisiv umor i nemoc u rukama i nogama, praceno temperaturom i prolivom! Dok ovo pisem i dalje se nisam oporavila, posto napada pluca i srce, receno nam je da sacekamo 8 dan i ako u nedostatku vazduha odmah pozovemo hitnu. Posto napada pluca, bol i zarenje istog me je pratilo i prati me cela ova 8 dana, temperature vise nemam ali simptomi mi nisu skroz nestali. Pri blagom naporu(odlazak u WC, tusiranje, rucanje itd.) iako sam ponavljam u perfektom zdrastvenom stanju, ja ne uspevam to normalno da uradim, ne uspevam normalno da disem, umorim se toliko ko da ne znam koliko sam pretrcala. Ljudi slusajte, receno nam je sto smo mladi jeste da nije lako, ali da cemo se izvuci iako ce oporavak trajati duze neko kod bilo kog virusa i gripa, napada pluca, ne zezajte se, predeo od grudi pa nagore, ramena, grudne kosti, vrata, glave sve je to pod teskom upalom kad se razbolite. Meni sto nemam nikakvih problema pa je lose bilo, mogu da zamislim starije osobe i osobe sa zdrastvenim problemima. I samo za kraj, u kuci sam bila zatvorena tacno 27 dana, nigde izasla nisam, osim muza koji je samo isao do prodavnice u nabavku i nazad. Pa vi sad procenite, ali onaj ko prica da je ovo obican grip, taj ne zna sta je ovo. Zelim svima Srecan Uskrs i cuvajte se!

  • Dare

    16. april 2020 | 22:17

    Jesu smesteni u zatvore svi oni koji su odgovorni sto je virus usao u staracke domove i domove gde su osobe ometene u razvoju ? Pitam posto sam i ja ulravo zbog njih u kucnom pritvoru jer oni isti su dodatno produzili sa drasticnim povecanjem broja obolelih medju starim i bolesnim.

  • Zasto se

    16. april 2020 | 19:46

    Prosiruju kapaciteti za smestaj migranata ??? Jel treba nesto da znamo a ne znamo trenutno ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA