≫ 

Kom stručnjaku najviše verujete tokom krize sa korona virusom?

Epidemija već mesec dana zahteva policijski čas, svakodnevno slušamo savete ovih stručnih lica. Biramo one koji su ostavili najjači utisak

Anketa, kom strucnjaku najvise verujete Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Milena Đorđević/Tanjug/Zoran Žestić/Dragan Kujundžić/Jaroslav Pap

Viđamo Gledamo ih putem TV-a više nego pojedine članove porodica i prijatelje uživo, praktično su nam postali kao članovi familija, jer su sa nama u 15 časova, tada se okupljamo da čujemo šta imaju novo da nam kažu oko epidemije korona virusa.

Gledamo ih i ujutru, kao i popodne, uveče u specijalnim emisijama. Ali, ponavljamo, najčešće smo zajedno u 15 časova. Oni nam saopšte podatke, posle toga građani Srbije razvijaju svoje teorije o korona virusu u Srbiji koje se ne razlikuju mnogo od onih globalnih teorija.

Bilo je sa "novim članovima porodica" lapsusa prethodnih nedelja, smešnih izjava, alarmantnih, ponuđenih ostavki, ali su za sada svi na broju pred građanima Srbije kao članovi Kriznog štaba za suzbijanje epidemije.

U komentarima ih čitaoci veličaju, pozdravljaju, hvale, ali i kritikuju za neke poteze i izjave.

Nudimo vam da date glas jednom od 7 najistaknutijih medicinskih stručnjaka u ovo vreme korone. Jer, mesec dana je kako smo u strogom mirovanju, pa smo rešili da vam ponudimo anketu u kojoj ćete moći da date glas stručnjaku koji je na vas ostavio najjači utisak za sve ovo vreme.

U obzir smo uzeli sedam ličnosti koje su najviše pred malim ekranima i koji su gotovo redovno, najčešće u parovima na zvaničnim konferencijama kada se saopštavaju najnoviji podaci o epidemiji Covid-19 virusa u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    16. april 2020 | 17:30

    To nisu strucnjaci, to su politicari. Poslusnici laznog rezima. Iako nisam strucnjak za medicini verujem SAMOM SEBI.

  • Miki

    16. april 2020 | 17:32

    Kisic Tepavcevic mmmmnmmmmm. Sve joj verujem i da je sutra Nova godina.

  • Dr

    16. april 2020 | 15:48

    Zašto dr Dariju Kisić Tepavčević uporno pitaju za pacijente kada epidemiolozi pa i ona, nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa pacijentima. Ni stetoskop ne koriste ! Ali dobro čitaju ono što im drugi napišu. Oni su analitičari trenutnog stanja bez ikakvog dodira sa obolelim. Obični PRODAVCI MAGLE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA