≫ 

Blace je novo žarište korona virusa: Svih 109 testiranih pozitivno u Domu za ometene u razvoju

Od osmog aprila do sada u ovoj opštini uzorkovano je 145 briseva

  • 12

Broj obolelih u Topličkog okrugu u poslednja 24 časa povećao se na ukupno 117 inficiranih osoba od korona virusa u sve četiri opštine Topličkog okruga, ne računajući korisnike i zaposlene u Domu za osobe ometene u razvoju u Trbunju kod Blaca, gde su rezultati 109 testiranih osoba-pozitvini!

Od osmog aprila do sada u ovoj opštini uzorkovano je 145 briseva od kojih je 109 u ovoj ustanovi za smeštaj ometenih u razvoju pri čemu su svi testovi pozitivni, pišu Novosti.

Iako u kriznom štabu ove opštine ističu da je u poslednja 24 časa na području opštine 20 novoobolelih slučajeva što sa prethodnih 13 iznosi 33 , upitani za situaciju u Domu za osobe ometene u razvoju ističu da ustanova radi, da su štićenici u izolaciji, kao i da će prvobitni testovi koji su pokazali da su svi zaposleni i štićenici inficirani biti ponovljeni.

- Svi štićenici su izolovani i pod lekarksom su kontrolom, a očekujemo ponovno testiranje- izjavili su iz kriznog štaba blačke opštine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misirac

    16. april 2020 | 15:17

    Konačno se članovi kriznog štaba pomeriše iz Beograda. Dok u Nišu raste broj obolelih Darija sveže isfenirana našminkana i sređena. Ona je obična voditeljka koja pročita ono što im drugi sa terena napišu. Nema veze sa strukom ! Estradna starleta !

  • Ana

    16. april 2020 | 14:43

    Bravo, jel ima i jedna zdravstvena ustanova na koju nije usao virus? Koliko smo nesposobni.

  • nena

    16. april 2020 | 14:35

    strasno nije im dovoljna njihova muka,sad jos i ovo neka im se bog smiluje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA