≫ 

Lončar o obolelim sveštenicima: Još se utvrđuje gde su se zarazili, da li na nekoj službi ili ne

Patrijarh Irinej negativan je na korona virus

  • 4

Nakon što je saopšteno da je vikar patrijarha Irineja zaražen korona virusom, kao i da je sam Irinej testiran, ministar zdravstva Zlatibor Lončar rekao je da su sva obolela sveštena lica na bolničkom lečenju.

- Da, ima među sveštenim licima potitivnih na korona virus, svi pozitivni su na bolničkom lečenju. Epidemiolozi i nadležni utvrđuju kada su se i kako oni zarazili. Tek posle toga možemo dati sud kada i kako je to bilo - rekao je Lončar i dodao:

- Zamolio bih sve da ne govore unapred da je to bilo na nekoj službi jer mi ta saznanja za sada nemamo. To su ljudi koji funkcionišu kao i svi mi, bili su možda na nekom drugom mestu, de su imali priliku da se zaraze, a ne u ckrvi. Zamolio bih vas da vodite računa sa zaključcima.

Test patrijarha Irineja je bio negativan.

U Srbiji je od korona virusa obolelo 7.114 ljudi, preminule su još 4 osobe, 104 je na respiratoru.

Video: Doktor Stevanović: Rezultati dobri, ali epidemija nije gotova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    22. april 2020 | 16:09

    Šta je , gde su komentari junaci iz porodičnih kutaka? Hoćete li u crkve da budete zaraženi ili da zarazite druge u inat onima koji izbegavaju crkvene manifestacije inima poznate . Pa u kući nećete da jedete iz iste kašike a iz istog ste legla proistekli ,ali u crkvi bre hoćete pa nek ide život u majčinu . Poljubiš ikonu, kihneš , komšija nemoj biti nja, nja, poljubi i ti možda ti je to poslednje balavljenje ali ko može reći da nema istine u sitagmi " samo sloga Srbina spašava!". Šta reći nego do mojega, a možda i do tvoje i mojega. Vidimo se u čitulji.

  • Mislim

    22. april 2020 | 16:45

    Zarazili se igrajući kolo sa vernicima ispred crkve.

  • Era sa onog sveta

    22. april 2020 | 21:53

    Kada nam kaze Ministar Zdravlja, koga iz milošte zovu Dr.Smrt, vreme je da kupujemo karte za onaj svet!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA