≫ 

Kraljevo štiklira peti dan u nizu bez novih obolelih: Ovde se policijski čas i samoizolacija ne krše

Ako vam treba grad za primer, neka to danas bude Kraljevo

  • 4
Kraljevo, centar grada panorama Foto: Telegraf

Epidemiološka situacija na teritoriji grada Kraljeva je neizmenjena u odnosu na prethodni dan. Poslata 24 uzorka su negativna na korona virus, tako da je na teritoriji Kraljeva i dalje ukupno 29 zaraženih lica. Danas se u Veterinarski specijalistički institut šalje 32 uzorka iz Kraljeva, a rezultati se očekuju u toku sutrašnjeg dana.

Zabrana kretanja na teritoriji grada Kraljeva, tokom jučerašnjeg dana, protekla je bez problema. Protiv jednog lica podneta je prekršajna prijava zbog kršenja zabrane kretanja, dok slučajeva kršenja mera samoizolacije nije bilo.

U cilju suzbijanja pojava i širenja epidemije, a uz podršku beogradske firme DANOTEK, koja je posredstvom JKP ,,Vodovod“ Kraljevo, obezbedila opremu za proizvodnju dezinfekcionog sredstva –natrijum hipohlorita, Gradski štab za vanredne situacije u Kraljevu nastavio je aktivnosti na dodeljivanju ovog dezinfekcionog sredstva drugim lokalnim samoupravama ( Golubac, Aranđelovac, Crna Trava, Ćićevac, Žitorađa) koje su podnele zahtev za pomoć preko Stalne konferencije gradova i opština.

Video: Bili smo u srpskom gradu bez zaraženih i naučili šta znači gvozdena disciplina

(Telegraf.rs/ RINA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA