≫ 

Dečak Lazar, koji ima cerebralnu paralizu, šetao se Vrbasom, a onda je policija uključila rotaciju

Neverovatna slika iz srpskog gradića

  • 4
Policajac Foto: Facebook/Boris Bijelović

Da ponekad ne treba mnogo da biste nekoga učinili srećnim pokazuje i ova fotografija uslikana u Vrbasu. Dečak Lazar koji boluje od cerebralne paralize se družio sa policajcima, koji su mu pokazali vozilo i sve policijske "rekvizite. Dečak je bio prepun utisaka, a komentari su pljuštali.

Lazar inače ima blaži oblik cerebralne paralize i redovno dolazi u udruženje Multiart, čiji je član i objavio ovu fotografiju. Kako je napisao "Još jedna desetka za pravu srpsku i narodnu policiju".

Lazar je šetajući centrom grada sa mamom naišao na policijsku patrolu u kombiju. Policajci su upalili rotaciju i izašli da pozdrave Lazara. Dečak je, malo je reći, bio oduševljen, kako to samo deca mogu.

Priči nikad kraja pa su se policajci zadržali sa dečakom u razgovoru. Pokazali su mu i sve što koriste u poslu, pa je Lazar bio prepun utisaka, a kako i ne bi, kada nema tog deteta koje ne mašta o tome da će jednog dana postati predstavnik zakona.

Deci su fascinantni uniforma, oružje, rotacija, sve što ima veze sa policijom. Već smo ranije pisali o druženju dece i policajaca, pa smo zabeležili i priču iz Inđije, o druženju dečaka, sedmogodišnjeg Mateje, koji boluje od autizma i policajca Predraga. Reklo bi se da je to početak jednog divnog prijateljstva.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta: https://www.telegraf.rs/covid-19

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    26. april 2020 | 10:25

    Maleni gradic pun velikih ljudi. Takav nosim utisak. Pozdrav Vrbasanima.

  • Sneza

    26. april 2020 | 10:48

    Lepi moj Vrbas !

  • Ivica

    26. april 2020 | 11:43

    Svaka cast policiji u Vrbasu alal vera momci,ne gotvim vas inace(zbog mojih saobracajnih prekrsaja)ali stvarno me neki put iznenadite pozdrav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA