U Užicu opet raste broj zaraženih korona virusom

Najviše ih je u Užicu, troje novozaraženih

  • 3
Užice Tri osobe iz Užica su među novoobolelima, Foto: RINA

Na teritoriji Zlatiborskog okruga testirane su još 44 osobe, od kojih je pet pozitivno na korona virus. Radi se o tri osobe iz Užica, jednoj u Arilju i jednoj u Bajinoj Bašti.

Od početka epidemije do danas testirano je 877 osoba, a ukupno je potvrđeno 97 slučajeva infekcije novim korona virusom.

Najviše zaraženih je u Užicu i Bajinoj Bašti, dok u opštini Kosjerić nije zabeležen nijedan slučaj zaraze.

Podsetimo na još jedno mesto u Srbiji u kom je poslednjih dana došlo do povećanja broja zaraženih. U Negotinu od sutra neće biti popuštanja mera. Čak 40 ljudi iz Negotina je 22. aprila naglo testirano, od toga je 30 pozitivnih, od čega je 27 korisnika staračkog privatnog doma Radost, dvoje zaposlenih i jedan vojnik, dvoje je negativno na prisustvo virusa korona, a za ostalih 8 testiranih se čekaju rezultati.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta: https://www.telegraf.rs/covid-19

Video: Penzionerska šetnja u Užicu: Stariji od 65 napunili ulice ovog grada

(Telegraf.rs / RINA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rumenko

    26. april 2020 | 10:41

    Ja ne znam zasto se ukidjau mere? Sad kad se lomi i ima najvise i jos raste broj. Daj zatvorite sve na dva tri meseca da ne izlazimo nikud. Jednom nedeljno do najblize prodavnice i to je to.

  • FANTOM

    26. april 2020 | 11:22

    Za opštinu Vladimirci nema podataka, a za poslednja dva dana u selu Dragojevac obolelo sedam a pozitivno pet. Svi su se bavili uzgojem i prodajom salate i imali kontakte u Šapcu i Rumi. Nazdravlje! Ko ne veruje nek kontaktira epidemiološki službu u Šapcu. A sad svi buljukom u prirodu, autobuse, pijace, teretane, pogotovu tramvaje a zašto ne i kafiće i splavove. Treba nadoknaditi propušteno , ukidaj policijski čas za dobrobit svoju nas. Što kažu lovci , sa ranjenim veprom divljakom oprezno i bez euforije inače....👎!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA