≫ 

I distanciranje i zabava: Penzioneri iz Sremske Mitrovice vreme napolju proveli klackajući se

Dok su neki stariji građani bukvalno "samo šetali", drugi su na zabavniji način odlučili da provedu svojih sat vremena van kuće

  • 4

Ako ste pomislili da je teško zabaviti se i ispoštovati mere socijalne distance donete kako bi se sprečilo širenje korona virusa, prevarili ste se. Način postoji a njega su se dosetila dvojica penzionera iz Sremske Mitrovice koja su snimljena u parku i to - na klackalicama.

Stariji od 65 godina, podsetimo, više od mesec dana nisu mogli da izlaze iz svojih domova kao najugroženija kategorija stanovništa, a odskoro im je omogućeno da prošetaju i izađu na vazduh svakog dana na po sat vremena.

I dok su neki bukvalno "samo šetali", drugi su na zabavniji način odlučili da iskoriste svojih sat vremena van kuća, vidi se na videu koji je objavio portal Mitrovica.info.

Ovi penzioneri našli su, čini se, idealan način da se ne samo zabave, već i održe socijalnu distancu od 1.5 do 2 metra kako se kojim slučajem ne bi zarazili novim virusom Covid-19.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA